• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Peter Larsen Blanding 95, øko. 400g

En dejlig smagsoplevelse

Peter Larsen Kaffe - Blanding 95 Økologisk Fairtrade

Den Grønne Kaffeblanding 95 Økologisk Faitrade er en dejlig kop kvalitetskaffe. Kaffen består af 100% Arabica bønner fra det Mellemamerikanske højland. Denne type kaffebønner regnes for at være blandt nogle af verdens fineste. Kaffen har en blød og fyldig aroma med en let syrlighed, og en behagelig mundfylde.

I modsætning til andre typer kaffe, kan kaffebønnerne som bruges til Blanding 95 udelukkende dyrkes i højbeliggende egne, mindst 1000 meter over havets overflade. Højden giver kaffen en længere modningstid, og herved udvikler bønnerne mere smag og aroma.

De formalede kaffebønner er certificeret fairtrade. Det betyder, at alle mellemhandlere fra kaffebonden til de endelige distributører opfylder de vedtagne standarder. Samtidig får kaffebønderne en garanteret minimumspris på deres varer, og en fairtrade bonus, som de kan anvende til at modernisere deres landbrug.

  • Indhold: 400g
  • Type: Formalet kaffe
  • Bønnetype: Arabica

 

Tips til tilberedning: Brug 6 - 7 g kaffe pr. kop (1,5dl). Brug vand fra den kolde hane. Bryg kaffen ved 92 - 95 grader. Undgå omhældning - for kaffen har det bedst i den originale emballage med praktisk genluk. 

 

Få en ekstra god smag i munden med Peter Larsen Kaffe

Peter Larsen er danskernes kaffespecialist. De fleste af firmaets kaffebønner er certificerede med enten økologi, Fairtrade eller Rainforest Alliance. Det passer i den familiedrevne virksomheds DNA - og det underbygger Peter Larsens Kaffes 4 værdier: Kvalitet, Passion, Innovation og Ansvarlighed.

Firmaet startede i 1902 og har idag udviklet sig til en moderne kaffevirksomhed. Som et symbol på kærligheden til kaffe, har firmaet Danmarks største kaffekande stående som vartegn ved Holstebrovej i Viborg. Den store blå kaffekande kan rumme 75.000 kopper kaffe, er 4,96 meter høj og vejer 1,2 tons. 

Varenr. 3773790
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
92,19 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fortrydelsesret

EU økologi
Fairtrade

Produktdetaljer

Varenr. 3773790
Mærke Peter Larsen
Indhold 400 GR
Type Formalet kaffe
Certificeringer EU økologi
Certificeringer Fairtrade
EAN nummer 5724618974045

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 16 styk
Palle 640 styk

2 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Merete Dam Bredsdorff - 25. november 2021
Rigtig god økologisk og bæredygtig kaffe - men for dyr ift. jeres konkurrenter.
Af eva - 24. august 2018
smager grimt