• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Peter Larsen Økologisk Fairtrade Classic, 100g

Gourmet instant kaffe fra nøje udvalgte kaffefarme

Varenr. 3773800
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 glas

Sælges kun a 1 glas.
Rund op til glas
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til glas
77,19 kr. inkl. moms
31 har lige købt På lager / Levering: 1-2 hverdage

EU økologi
Fairtrade

Peter Larsen Kaffe Classic Instant - til en hurtig og udsøgt kop

Utrolig lækker instant kaffe fremstillet af økologiske Arabica kaffebønner fra nøje udvalgte kaffefarme i Syd- og Mellemamerika. Smagsoplevelsen er rund og harmonisk, med en ren og elegant eftersmag med en behagelig syrlighed. Et oplagt valg når du vil have fordelen af at kunne brygge en kop kaffe på få minutter - men ikke vil gå på kompromis med den gode smag. Den udsøgte smagsprofil gør Peter Larsen Økologisk Fairtrade Classic Instant kaffe til en kaffe, som hurtigt bliver en klassiker i køkkenet.

Bønnerne som bruges til denne gourmet instant kaffe er certificeret fairtrade. Det betyder, at alle mellemhandlere fra kaffebonden til de endelige distributører opfylder de vedtagne standarder. Samtidig får kaffebønderne en garanteret minimumspris på deres varer, og en fairtrade bonus, som de kan anvende til at modernisere deres landbrug.

  • Indhold: 100g
  • Type: Instant kaffe
  • Bønnetype: Arabica
  • Glassets indhold giver 50 kopper god kaffe

 

Tips til tilberedning: 2 gr. pr kop (1,5 dl.). Kom 1-2  tsk. kaffe i en kop, tilsæt kogende vand og rør rundt. Hurtigt, nemt og lækkert!

 

Få en ekstra god smag i munden med Peter Larsen Kaffe

Peter Larsen er danskernes kaffespecialist. De fleste af firmaets kaffebønner er certificerede med enten økologi, Fairtrade eller Rainforest Alliance. Det passer i den familiedrevne virksomheds DNA - og det underbygger Peter Larsens Kaffes 4 værdier: Kvalitet, Passion, Innovation og Ansvarlighed.

Firmaet startede i 1902 og har idag udviklet sig til en moderne kaffevirksomhed. Som et symbol på kærligheden til kaffe, har firmaet Danmarks største kaffekande stående som vartegn ved Holstebrovej i Viborg. Den store blå kaffekande kan rumme 75.000 kopper kaffe, er 4,96 meter høj og vejer 1,2 tons. 

Produktdetaljer

Varenr. 3773800
Mærke Peter Larsen
Indhold 100 GR
Type Instant
Certificeringer EU økologi
Certificeringer Fairtrade
EAN nummer 5724618979071

Produktenheder

Glas 1 glas
Karton 12 glas

2 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Ole Laursen - 14. oktober 2021
Af Tine Lund Storgaard - 08. august 2019