AEG FFB63706PM Indbygningsopvaskemaskine, stål

Opvaskemaskine med op til 15 kuverter

A+++

Datablad

AEG FFB63706PM Opvaskemaskine til indbygning

Denne AEG FFB63706PM er en lydsvag ProClean rustfri stål opvaskemaskine i god kvalitet. Den har en god kurveindretning og flere praktiske funktioner og smarte detaljer, der hjælper til en effektiv, energirigtig og skånsom opvask, uden at gå på kompromis med opvaskeresultat. Maskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

Med SprayZone-funktionen i AEG-opvaskemaskinen får du Exceptionelle resultater. Denne funktion aktiverer en dedikeret zone, som er designet specielt til service med genstridige rester. Det sikrer en intensiv behandling, der fjerner alle genstridige rester på tallerkner og fade. Ingen iblødsætning eller skylning før du sætter i opvaskemaskinen. Pletfri service efter hvert program.

Avanceret AEG opvaskemaskine med effektiv Satellite Spray Arm. Den banebrydende teknologi sikrer, at vandet når overalt – og bedre end i enhver anden maskine. Den effektive vandstrøm sikrer, at alt bliver skinnende rent. Uden undtagelse. Ingen pletter. Kun et avanceret system til uovertrufne resultater.

Med ProZone-programmet kan du bruge forskellige indstillinger til både de øverste og nederste kurve samtidigt. Det er perfekt til opvask af blandede ting. Med øget synlighed, grundet indvendig belysning, kan du se, hvor du sætter tingene nemmere og mere effektivt. Det betyder, at du kan sætte alt ind på én gang uden besvær.

Den nye AirDry teknologi maksimerer tørring med naturlig lufttørring. Lågen åbnes automatisk 10 cm til slut i programmet. Den tørrer dine tallerkener naturligt og reducerer strømforbruget på din elregning. Denne fuldt integrerede opvaskemaskine holder dig ajour med status på din opvask. En rød lysstråle på gulvet viser, at programmet stadig er i gang. Når det er færdigt, bliver lysstrålen grøn. Enkelt og effektivt.

  • Type: Opvaskemaskine
  • Farve: Stål
  • Energiklasse: A+++
  • Tørreevne: A
  • Antal kuverter: 15
  • Lydniveau: 42 DB(A)
  • Energiforbrug pr. år: 188,5 kWh
  • Vandforbrug pr. år: 3080.00 liter
  • Ledningslængde: 1,6 meter
  • Mål (HxBxD): 81,80 x 59,60 x 57 cm
Varenr. 70043320

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 5.999,00 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70043320
Mærke AEG
Anvendelse Alm. husholdning
Type Indbygning
Energiklasse A+++
Kuverter 15
Farve Stål
EAN nummer 7332543634958

Produktenheder

Styk 1 styk

Engergimærke

AEG FFB63706PM Indbygningsopvaskemaskine, stål

Dokumenter

Bedøm produkt