Bosch SMU46FW01S Indbygningsopvaskemaskine, hvid

Rummelig, støjsvag og miljøvenlig opvaskemaskine i energiklasse A+++

A+++

Datablad

Bosch SMU46FW01S Opvaskemaskine til indbygning

Meget mere end bare en opvaskemaskine
Denne avancerede Bosch indbygningsopvaskemaskine SMU46FW01S, giver dig alt hvad du behøver i en opvaskemaskine – og mere til. Opvaskemaskinen er i energiklasse A+++ og har plads op til 14 standartkuverter – perfekt til familien på 4-5 personer. Samtidig har den en flot ensfarvet front i hvid, som passer ind i ethvert køkken. Maskinen er udstyret med en masse smarte og innovative funktioner, der sørger for at der bliver vasket op i højeste klasse.

Den innovative vasketeknik, ActiveWater, giver maksimal effekt med miljøvenlig opvask og skinnende ren opvask. Målrettet vanddistribution sparer vand og energi, optimeret filterteknologi, hurtig opvarmning og en kraftfuld pumpe gør, at vandcirkulationen øges. Og med VarioSpeed, som aktiveres, når det skal gå ekstra hurtigt, f.eks. ved store familiemiddage eller fester. Med ét tryk kan vasketiden reduceres med op til 66 % – på en helt fyldt maskine – uden dårligere resultat. HygiejnePlus funktionen er en ny funktion, som kan vælges som tilvalg til mange vaskeprogrammer. Den garanterer maksimal hygiejne, takket være rengøring med et temperaturniveau på op til 70 °C i ca. 10 minutter under skylningen. HygiejnePlus passer derfor til dig, som stiller meget høje krav til hygiejne, f.eks. i husstande med små børn eller allergikere.

En omdrejningstæller måler vandniveauet. Hvis der er meget service i maskinen er en større mængde vand nødvendig til skylning af opvasken, og vandniveauet falder. Så tilføres der mere vand. Hvis der er mindre opvask i maskinen, er en mindre mængde vand nødvendig for at vaske op. På den måde garanterer mængdesensoren et optimalt vandforbrug også ved halvfyldt maskine eller mindre mængde opvask. Det sparer både energi og tid. Med Silence programmet kan du bruge din opvaskemaskine uden overflødig støj. Når programmet aktiveres, bliver opvaskemaskinens lydniveau reduceret til det lavest mulige. Praktisk i køkkener med spiseplads eller åben planløsning. Blødt vand giver glaskorrosion. Derfor måler og regulerer opvaskemaskiner fra Bosch løbende vandets hårdhedsgrad ved hjælp af glasbeskyttelsesteknik. Så du er sikker på, at kostbare glas og sart porcelæn altid vaskes skånsomt op.

Disse funktioner er bare for at nævne nogle stykker. Maskinen er derudover udstyret med mange flere funktioner, der gør opvasken hurtig og nem uden at skulle bekymre sig om halvrent service. Altså får du en maskine der kan klare hverdagens og festens rengøringsjobs og mere til – bedre bliver det ikke.

 • Type: Opvaskemaskine til indbygning
 • Farve: Hvid
 • Energiklasse: A+++
 • Tørrevne: A
 • Opvaskeevne: A
 • Antal kuverter: 14
 • Lydniveau: 44 dB (A)
 • Energiforbrug pr. år: 237 kWh
 • Vandforbrug pr. år: 2660 L
 • Udskudt start, maks.: 24 timer
 • Antal programmer: 6 (Intensiv 70 °C, Auto 45-65 °C, Øko 50 °C, Super 60 °C, Glas 40 °C, Lyn 45 °C)
 • Andre egenskaber: VarioSpeed Plus, HygiejnePlus, ExtraDry, Machine Care (specialprogram der fjerner fedt og kalkaflejringer), Vario bestikkurv, Aquastop, Zeolith® Drying, doserings assistent, Servolås®, EcoSilence Drive, SuperSilence, ActiveWater-teknologi, digital nedtællingsfunktion selvrensende filtersystem og børnesikring
 • Mål (HxBxD): 81,8 x 59,8 x 57,3 cm
 • Maks. indbygningshøjde: 87,5
 • Min. indbygningshøjde: 81,5
Varenr. 70043310

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 5.999,00 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70043310
Mærke Bosch
Anvendelse Alm. husholdning
Type Indbygning
Energiklasse A+++
Kuverter 14
Farve Hvid
EAN nummer 4242005097432

Produktenheder

Styk 1 styk

Engergimærke

Bosch SMU46FW01S Indbygningsopvaskemaskine, hvid

Dokumenter

Bedøm produkt