Gin Mare G&T Special gavesæt, gin & tonicvand

Eksklusivt barsæt med premium middelhavs-gin og udsøgt tonicvand

Barsæt med 1 flaske Gin Mare 700ml, 1 barske og 4 stk. 1724 tonic

Er du vild med G&T? Så skal du prøve dette barsæt med den eksklusive Gin Mare og udsøgt tonic vand. Med Gin Mare har spanierne taget det bedste fra middelhavskøkkenet og proppet det i en super premium gin. Resultatet er intet mindre end en genistreg! Låget på Gin Mare flasken er et målebæger med 5 cl, så du kan opmåle dine drinks helt nøjagtigt.

Barsættet indeholder:

  • 1 fl. Gin Mare 42,7 %, 700 ml
  • 4 fl. 1724 tonic vand
  • 1 barske


Gin Mare -  en nyskabelse indenfor gin-kategorien

Mare gin (eller gin Mare) bliver produceret 50 km fra Barcelona, i et gammelt nedlagt kapel. Navnet bliver udtalt Gin Ma-ray. Giró Ribot familien, som producerer Mare Gin og flere andre spiritus, startede med at lave likører. Siden har de udvidet til gin, whisky og brandy. Gin-produktion er startet så sent som i 2008. Derfor er Mare gin en forholdvis ny gin - Især hvis man sammenligner med dens enorme popularitet.

Mare Gin har en særdeles udsøgt smag med mange smagsnuancer, som får tankerne hen på middelhavskøkkenet. Udover basilikum, oliven, rosmarin og timian, vil du også kunne finde nuancer af mandarinskal, kardemomme, appelsinskal, koriander frø, citronskal og enebær.

Alle ingredienserne som bliver brugt til Mare gin, bliver destilleret i seks forskellige grupper. Netop denne process giver en helt unik gin hvor alle nuancer frembringes i en udsøgt helhed.

  • Smagen: Kraftig og aromatisk med en friskhed der minder om en mild mentol. Gin Mare er meget behagelig i alkoholen (very smooth). Den kraftige og intense smag gør den dog svær at drikke neat. Det kan anbefales at tilføje tonic, eller en lille smule vand, som man kender det fra whisky-smagning.


Gin Mare og 1724 tonic - et perfekt match

1724 Tonic er det optimale valg af tonic til Gin Mare. Denne tonic er fremstillet med kininbark, plukket  på skråningerne i Andesbjergene i 1724 meters højde. Det er en velsmagende og behagelig tonic, da kulsyren er blød med små perlende bobler. Smagen har en afstemt sødme med en finish af dejlig mandarinsmag.

Gin Mares brug af middelhavsurter gør den svær at kombinere med andre tonicvand end 1724, fordi andre tonicvand ofte er domineret af citrusnoter. Der er behov for en anderledes tonic, som ikke overdøver ginnens sarte nuancer, og som formår at løsne op for ginnens kraftige og aromatiske smag.

Varenr. 60004570
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 3 sæt

Køb minimum 3 sæt

Sælges kun a 3 sæt.
Rund op til sæt
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til sæt
1.496,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60004570
Mærke Gin Mare
Type Gin

Produktenheder

Sæt 1 sæt
Karton 3 sæt

Bedøm produkt