• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Virksomheder tænker bæredygtigt, når de køber firmagaver

Senest opdateret 12. september 2023

Firmagaver med omtanke
Bæredygtighed og FN’s Verdensmål er blevet nøgleord hos danske virksomheder. Hos Lomax ser vi en stor stigning i antallet af arbejdspladser, der også tænker bæredygtigt, når de skal vælge årets firmagaver til medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vælg certificerede firmagaver og gør en forskel

De seneste fire år har Amanda Dyrløv Pedersen, produktansvarlig for firmagaver hos Lomax, oplevet en stigende interesse for firmagaver med certificeringer eller andre særlige fortrin i relation til miljø, klima og sociale forhold. Siden Lomax begyndte at forhandle certificerede gaver i 2019, er salget 25-doblet – fra 153 solgte gaver i 2019 til hele 3.760 i 2022.

”Mange store virksomheder ønsker nu certificerede gaver, mens små og mellemstore virksomheder fokuserer på brands. Vi lytter opmærksomt til vores kunder og fokuserer på at tilbyde endnu flere firmagaver med bæredygtigt islæt,” fortæller hun.

Certificerede firmagaver

De certificerede gaver kan være alt lige fra produkter i 100 % genanvendte materialer og fremstillet på en bæredygtig måde til økologiske produkter og energisparende elektronik. 

Uanset om gaven er certificeret eller ej, arbejder Lomax’ gaveteam hårdt for, at gaverne bringer glæde til alle modtagere.

”Vores mål er, at alle julegaveindkøbere kan finde julegaver hos os, som deres medarbejdere kan blive glade for. Det kræver et stort udvalg, som vi hos Lomax er i stand til at levere,” siger Amanda entusiastisk.

Lomax CSR-manager

Ragga Asbjarnardottir

Styrk dit brand med certificerede firmagaver

Det er ikke kun godt for miljøet, når du tager et aktivt valg om at give certificerede firmagaver. Du sender også et stærkt signal til dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere om jeres virksomheds værdier. Du viser, at I er en virksomhed, der tager ansvar for de miljømæssige udfordringer, vi alle står overfor, og at I er dedikerede til at gøre en forskel. 

”Virksomheder har erkendt, at både medarbejdere og kunder sætter pris på og værdsætter certificerede produkter. Det handler ikke længere kun om at give en gave – det handler om at sende et klart budskab om, at virksomheden tager ansvar for en mere bæredygtighed hverdag,” forklarer Ragga Asbjarnardottir, CSR-manager hos Lomax.

Hun glæder sig over udviklingen: ”Det er virkelig fantastisk at se, hvordan flere og flere virksomheder tænker på miljøet, når de vælger firmagaver til deres medarbejdere.”

Gør bæredygtighed til en del af din virksomheds DNA

Flere og flere virksomheder har integreret bæredygtighed i deres forretningsstrategi og kultur, så det bliver til en essentiel del af deres DNA. Bæredygtighed handler ikke blot om firmagaver; det afspejles i virksomhedens daglige drift, valg af leverandører og samarbejdspartnere samt deres CSR-initiativer. 

”Bæredygtighed bør ikke kun betragtes som en trend, men som en integreret del af en virksomheds DNA. Virksomheders handlinger kan være med til at inspirere andre virksomheder og forbrugere til at tage lignende skridt mod en mere bæredygtig praksis,” udtaler Ellen Marie Friis Johansen, CSR-chef hos Dansk Erhverv.

Dansk Erhverv CSR-chef

Ellen Marie Friis Johansen

Lomax ansvarlighedsfolder

Lomax går selv i front

Som totalleverandør til danske arbejdspladser har Lomax et større ansvar end blot de produkter og services, vi leverer. Derfor gør vi hver dag vores bedste for at begrænse energiforbruget og CO2-udledningen i løbet af arbejdsdagen. Men vi støtter også udvalgte CSR-projekter økonomisk og deltager aktivt i projektgrupper, møder og netværk for at hjælpe, få inspiration eller ganske enkelt forpligte os til at gøre en indsats for en mere bæredygtig verden. Ved at samarbejde på tværs tror vi på, at vi kan skabe den største indvirkning på miljøet og social ansvarlighed. 

”Gennem vores fælles indsats med andre lande, virksomheder og ikke mindst vores kunder, kan vi bidrage til en mere bæredygtig verden og opnå fordele for os alle. Hos Lomax handler det ikke kun om vores ansvar og respekt for miljøet og hinanden, men også om vores fælles rejse mod en mere bæredygtig verden,” afslutter Ragga Asbjarnardottir.

Relaterede artikler