• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Firmajulegaver 2023 - Få inspiration til årets gaver

Senest opdateret 16. juni 2023

Firmajulegaver

Måske er det første gang, du giver en julegave til medarbejdere. Det kan også være, at du er en garvet giver. Men inspiration til firmagaver kan man altid bruge.

Julegaver til medarbejdere

Julen nærmer sig, og det er blevet tid til at planlægge julegaver til dine medarbejdere. Du kan være sikker på, at dine medarbejdere vil sætte pris på forkælelse sidst på året. Julen er en travl tid for de fleste virksomheder, og når man kan se frem til en lækker gave, er det hele en lidt sødere oplevelse.

Det må gerne være nemt af sørge for julegaver til dine medarbejdere. Og det gælder uanset, hvor mange der er ansat i virksomheden. Du kan vælge at give firmagaver til ansatte på to måder:


Derfor skal du købe firmajulegaver til dine ansatte

Med en gave til dine medarbejdere sidst på året viser du, at du sætter pris på deres indsats. Julegaven behøver ikke være stor, det vigtigste er tanken bag. Så selvom dit budget til gaver er småt, kan du altid finde en gave, som dine medarbejdere vil sætte pris på her hos Lomax. For ansatte i virksomheden handler det nemlig ikke om beløbet, du har brugt. Tværtimod handler det om, at du viser, at du tænker på dem og værdsætter deres bidrag til den daglige drift af virksomheden.


Køb dine firmajulegaver her

Vælg en god julegave til medarbejdere

Hvis du vælger gaven til dine medarbejdere, kan det godt være svært at ramme noget, alle kan lide. Dine medarbejdere har helt sikkert forskellige ønsker og behov. Derfor er det en god idé at gå efter nogle få huskeregler, når du skal vælge gaver til dine medarbejdere:

  • Gå efter en gave både mandlige og kvindelige medarbejdere kan bruge.
  • Vælg en gave, der enten er praktisk (f.eks. en højtaler) eller som dekorativt passer ind i de fleste hjem (f.eks. en vase).
  • Sørg for, at gavens pris overholder Skats regler for gaver til ansatte, så de ikke bliver beskattet.

I sidste ende er det tanken, der tæller. Og selvom du ikke kan finde en gave, der passer til alle dine medarbejdere, kan du være sikker på, at de stadig vil blive glad for den.

Julegaver til medarbejdere

3 gode forslag til julegaver

Når det er tid til at finde firmajulegaver, er der tre overordnede kategorier, der er populære blandt firmaer:

  1. Vælg en gave, der er moderne og kan bruges som pynt i de fleste hjem, f.eks. en vase, figur eller tekstiler.
  2. Alternativt kan du vælge elektronik som gave, f.eks. en højtaler, trådløs oplader eller hovedtelefoner.
  3. Lav en gavekurv med lækre delikatesser, f.eks. chokolade, vin eller lækre krydderier.

Vælg selv firmajulegave til dine medarbejdere

Når dine medarbejdere får mulighed for at vælge deres egen firma julegave, giver du dem chancen for at vælge lige det, de ønsker sig.

For at gøre det nemt kan du købe et gavebevis på et fastsat beløb. Med gavebeviset kan dine medarbejdere vælge en gave ud fra et stort udvalg af lækre produkter.

Julegavebevis til medarbejderne

Gavebeviser til firmajulegaver 2023

Med et gavebevis i hånden kan dine ansatte vælge deres egen julegave. Du vælger selv, hvilket beløb beviset skal have. Der kan vælges mellem flere forskellige gaver, som matcher julegavebevisets værdi.

Bestiller du firmajulegaven hos Lomax i 2023, kan du bestille helt ned til 5 gavebeviser i flere forskellige priskategorier. Udvalget i hver priskategori har en langt højere vejledende udsalgspris, og du er derfor garanteret flotte gaver til alle dine medarbejdere uanset dit budget.

Giv personlige julegaver til medarbejdere

Firmajulegaver til dine medarbejdere må gerne være personlige. Og der er flere måder, du kan gøre det på.

Du kan f.eks. skrive et julekort med en personlig hilsen, som afleveres sammen med gaven. Du kan også gøre lidt ekstra ud af årets julegave og vedlægge lidt juleslik eller måske en god flaske vin. 

Skab god stemning med julepynt

Julestemningen kan bare noget helt specielt i den mørke vintertid. Og det er ikke kun firmajulegaver, som er med til at sætte den rette julestemning. Med julepynt på arbejdspladsen kan julestemningen også være til stede i hverdagen. 

Pynt kontoret op i fællesskab med dine medarbejdere, og få et hyggeligt øjeblik sammen. I den tid, I bruger på julepynten og hygger med julemusik, kan I få en tiltrængt pause fra den travle hverdag. I kan endda gøre det til et julearrangement i starten af december, hvor I mødes uden for arbejdstid til julehygge.

Flotte juletræer på arbejdspladsen

Skal der gøres lidt ekstra ud af julepynten på kontoret, kan I opsætte et eller flere juletræer. I kan f.eks. sætte et juletræ i receptionen til glæde for både medarbejdere og gæster. 

Hvilket juletræ skal man vælge?

Går tankerne på et ægte juletræ, kan du vælge mellem et juletræ med fod eller et juletræ i en potte. Fordelen ved juletræet i potten er, at du ikke behøver smide det ud, når julen er slut. Det kan nemlig enten fortsætte livet hos jer eller blive sendt retur til leverandøren.

Vælger du at opsætte et kunstigt juletræ, kan I genbruge det år efter år. Pynt det med flotte julekugler og en smuk stjerne. Så har I et hyggeligt juletræ, og I slipper for de mange grannåle på gulvet.

Juletræ på arbejdspladsen

Ofte stillede spørgsmål om firmajulegaver 

Hvad må firmajulegaven koste?

Dine medarbejdere kan skattefrit modtage gaver og personalegoder for op til 1.300 kr. i 2023.

Du kan dog altid give dine medarbejdere julegaver op til 900 kr. inkl. moms, uden de skal betale skat af gaven. 

Du kan læse mere om Skats gældende regler for firmagaver her.

Hvor kan man købe gavekort til medarbejdere?

Du kan købe gavekort til julegaver hos Lomax. Vores gavebeviser kan købes i forskellige priskategorier og giver din medarbejdere et stort udvalg af flotte gaver. 

Hvor kan man købe julegaver til medarbejdere?

Du kan købe julegaver til dine medarbejdere her hos Lomax. Vi har et stort udvalg af flotte julegaver i flere prisklasser. 

Hvornår må man pynte op til jul?

Der er ikke egentlige regler for, hvornår man må pynte op til jul. Et godt pejlemærke er dog 1. søndag i advent eller 1. december, som for mange markerer julens begyndelse.

Relaterede artikler