• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Få hjælp til at vælge brandalarm og tyverisikring

Senest opdateret 24. januar 2020

Mand opsætter tyverisikring
Er du sikret i julen? December er højtid - også for indbrud i virksomheder og private hjem. Få tip til, hvordan du kan tyverisikre med alarm og overvågning.

Tyverialarmer og videoovervågning kan være et godt supplement til almindelige sikringsforanstaltninger som låse, beslag og forstærkning af døre og vinduer. Men inden du investerer i dette, bør du vurdere risikoen for indbrud i din virksomhed.

De ekstra tekniske foranstaltninger gør det nemlig ikke nødvendigvis vanskeligere at foretage et indbrud. Men en alarm tiltrækker opmærksomhed, og muligheden for at et vagtselskab er på vej, vil stresse en indbrudstyv betydeligt. Få her et par tip til, hvad du kan vælge.

Overvågning, alarm eller...?

Indbrud og tyveri kan medføre tab og unødige omkostninger – og nogle gange desværre også hærværk. Derfor kan en tyverialarm ende med at blive en rigtig god investering.

Men skal det være kameraovervågning, en alarm til butikken eller kontoret eller en attrap som f.eks. en sirene eller et attrap-kamera, der kan skræmme eventuelle tyve væk? Der er flere muligheder.

Tyveri-, brand- og røgalarm samlet i ét

Vi kan f.eks. anbefale et brugervenligt komplet SikkertHjem alarmsystem til små- og mellemstore virksomheder, der fungerer uden abonnement.  Et alarmsystem, som gør, at du altid får besked med det samme, fordi det kommunikerer på både det mobile netværk og Wifi. Systemet kan bruges til både virksomheden og hjem til. En fordel ved systemet er, at det er en hel pakke med både bevægelsesdetektor, røgalarm, fjernbetjening mv. og at det hele er for-indkodet og klar til brug.

Skræm tyven med en sirene eller en attrap

Du kan også vælge at stresse eventuelle tyve ved at sætte en sirene op indendørs eller udendørs, som larmer og blinker, når nogen forsøger at bryde ind. En anden løsning er et overvågningskamera, som både har en præventiv effekt, men også kan hjælpe politiet ved en efterforskning - Skulle uheldet være ude.

Tip: Vær opmærksom på reglerne for videoovervågning, når du sætter et overvågningskamera op (og evt. ændringer til disse regler). Som privatperson må du f.eks. kun filme på din egen grund, ikke på offentlige steder og derfor ikke ud af din indkørsel - mens du som virksomhed i nogle tilfælde godt må overvåge og filme indgange og facader.

Vidste du?

At der årligt begås over 40.000 indbrud i Danmark og at der i gennemsnit sker et indbrud hvert 12. minut ifølge Bolius.

Alle Lomax’ alarmer og overvågningsløsninger er nemme at sætte op og installere og kræver som udgangspunkt ikke en installatør