• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Nyeste artikler

Find inspiration til kontoret her

Inspiration kommer i mange former og farver, men design og æstetik i sig selv er ikke altid nok, når du indretter dit kontor. Med andre ord skal din indretning og kontormøbler ikke kun inspirere, de er nødt til også at være praktiske og funktionelle.

Eksempelvis dur det ikke at arbejde siddende på en flot kontorstol, hvis du sidder ergonomisk dårligt, ligesom smukke minimalistiske borde kan være enormt stilfulde, men ikke hjælper dig i hverdagen, hvis ikke du har plads til hverken computeren, tastaturet eller dine notater.

Her på siden finder du artikler om alt du skal være opmærksom på, når du vælger din indretning, så du kan skabe et inspirerende og lækkert kontor i virksomheden eller hjemme, uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. 

Lær om kontorindretning fra vores eksperter

Vil du vide mere om de produkter du bruger mest i hverdagen, og hvor stor betydning produkterne har for dig? Så dyk ned i vores produktartikler- og guides her på siden, og få de bedste tips til kontoret fra vores eksperter.

Her kan du blive klogere på alt fra hvordan du vælger dit kopipapir, kontorstol eller computermus til hvorfor der altid bør hænge whiteboards på kontoret, og hvordan du derudover vedligeholder dine vigtigste arbejdsredskaber, og meget andet.

Bliv inspireret af andre kundehistorier

Hvem ved om ét billede siger mere end tusind ord, vi gør ikke. Til gengæld ved vi, at billeder ofte sætter nye tanker i gang, og vupti, pludselig opstår inspiration og de gode ideer ud af det blå. Måske gælder det også for dig?

Netop derfor har vi samlet en håndfuld kundehistorier, hvor vi har hjulpet virksomheder med lækre indretningsløsninger, så du kan blive inspireret - se f.eks. hvordan Loyal Solutions skabte mere plads med kreative dekorationer, og læs hvorfor Hunkemöller satte ekstra knald på farverne.

Gå på opdagelse i flere vidensuniverser

Dit og dine kollegers arbejdsliv handler om andet end gode kontor ideer og indretningsløsninger, eksempelvis handler det også om arbejdsglæde, fællesskab og meget mere.

Vil du lære mere om alt andet, der også påvirker dit arbejdsliv? Så på opdagelse i vores andre vidensuniverser, og få inspiration og rådgivning om andre vigtige emner som:

Køb alt til kontoret og virksomheden hos Lomax

Overvejer du at udskifte inventaret på kontoret, mangler du bedre ergonomiske indretningsløsninger eller har hjemmearbejdspladsen brug for et løft?

Med mere end 35.000 varenumre i sortiment har Lomax alt du skal bruge for at skabe en lækker og funktionel kontorindretning i din virksomhed - og du vælger nemt blandt populære kategorier som:


Uanset om du er på jagt efter ergonomiske skriveborde, komfortable kontorstole eller støjdæmpende akustikløsninger, så finder du det hele, og meget mere, lige her på lomax.dk.

Få et uforpligtende tilbud på din indretning

Har du behov for nye kontor ideer og inspiration i hverdagen eller trænger den gamle kontorindretning til en ordentlig overhaling?

Med over 100 års samlet erfaring er vores indretningsteam specialiseret i rådgivning af lækre og funktionelle indretningsløsninger - og vi står også klar til at hjælpe dig med indretningen i din virksomhed.

Udfyld kontaktformularen nedenfor, og få et uforpligtende tilbud.

Der er sket en fejl!

Tak for din henvendelse - vi vender snart tilbage!

Navn skal udfyldes.
Skriv venligst den korrekte e-mail.
Feltet skal udfyldes korrekt.
×