• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

5 fantastiske kontorstole

Senest opdateret 22. juni 2023

Kvinde sidder på kontorstol

Der findes et hav af forskellige kontorstole, og det kan derfor være en jungle at gennemskue, hvilken stol du skal vælge. Vores ekspert i kontorstole, Emma Fie Dueholm, har fingeren på pulsen og ved alt om kontorstole. Hun har derfor udvalgt fem kontorstole fra vores sortiment, som hun særligt vil fremhæve. Blandt de fem kontorstole finder du både den billige kontorstol, som er god til prisen, bestselleren og den absolutte luksusmodel. Fælles for alle stolene er, at de alle er velegnede til brug på arbejdspladsen, og at det er populære modeller.

 

Luksusmodellen - HÅG Capisco

HÅG er en velrenommeret producent af veldesignede kvalitetsstole. Her går æstetik og ergonomi op i en højere enhed. Alle HÅG stolene er udstyret med en balanceteknologi, der gør det muligt for dig at holde kroppen i bevægelse, selvom du sidder ned. Stolens utraditionelle udformning indbyder til mange forskellige sidestillinger, og vælger du en HÅG stol med ekstra høj gaspatron, er den også velegnet til at læne sig op ad, når du står op ved dit hæve-/sænkebord.

Modellen HÅG Capisco er designet af norske Peter Opsvik, der er kendt for godt design. Han har klassikere som Tripp Trapp og Nomi stolene bag sig. Der er ikke gået på kompromis med noget på stolen her, og det kan mærkes på både komfort og materialevalg. F.eks. er stolen betrukket med slidstærkt stof i 85% uld. Stolen fås med høj gas, så er du højere end gennemsnittet, er her en stol for dig. 

Se udvalget af HÅG Capisco stole
Haag Capisco kontorstol
Trento kontorstol

God til prisen - Trento

Vil du have en gedigen kvalitetsstol, hvor du får meget for pengene, er modellen Trento et godt bud. Stolen fås i to versioner – en med en klassisk polstret ryg og en med netryg. Uanset hvilken af modellerne du vælger, får du en stol i et klassisk design med et holdbart og pænt aluminiumsstel og et slidstærkt og behageligt sædebetræk.

Stolen har mange indstillingsmuligheder som f.eks. god lændestøtte og låsbart synkronvip, som gør det muligt at indtage varierede sidestillinger i løbet af arbejdsdagen. Desuden har stolen armlæn, som også kan justeres i højde og position. Hvis du hellere vil have stolen uden armlæn, kan de selvfølgelig sagtens afmonteres. Muligheden for at vælge stolen med netryg er oplagt, hvis du ofte har det varmt. Det sikrer nemlig god ventilation til overkroppen og er i øvrigt super behageligt at læne sig op ad.

Se Trento stolene her

Nyheden - 24 timers stolen

Stolen her er udviklet til at kunne bruges intensivt døgnet rundt, og derfor er den ekstra robust og slidstærk. Den har et aluminiumsstel med hele 6 ben og er beklædt med et materiale, som er designet og indfarvet på en måde, som gør det ekstremt holdbart. Heavy duty-stolen er gennemtestet, så du kan roligt læne dig tilbage og stole på dens bæreevne – det gælder for personer på op til 150 kg. Stolens vippemekanisme reagerer i forhold til din vægt, hvilket sikrer den rette modstand, når du læner dig tilbage i sædet. 

Nogle jobfunktioner indebærer lange perioder med stillesiddende arbejde. Dét kræver en helt særlig støtte og komfort, som du opnår med en stol som den her. Lomax tilbyder kontorstole til alle typer af arbejdspladser, og her er en 24 timers stol til en af markedets skarpeste priser. 

Se 24/7 kontorstolen her
24-7 kontorstol
Palermo kontorstol

Bestselleren - Palermo

Her er tale om en god kontorstol med armlæn, som har været den bedst sælgende hos Lomax de sidste tre år. Der er altså ingen tvivl om stolens popularitet, og det er med god grund, at vores kunder er vilde med den. Du får en billig kontorstol med gode ergonomiske egenskaber. Og du har mulighed for at indstille den, så den passer til din krop og siddestilling. Du får altså en stol med god siddekomfort og støtte.

Sædet på stolen har en smart glidefunktion, der gør det muligt at regulere sædedybden, og med en synkronmekanisme med hele 5 låsepositioner, er der rig mulighed for at variere din arbejdsstilling i løbet af dagen. De medfølgende armlæn kan justeres op og ned eller tages helt af. Kort sagt er Palermo en funktionel kontorstol til en god pris.

Se bestselleren Palermo her

Klassikeren - Treviso

Er du ude efter en enkel og klassisk stol med et look, der er lige så skarpt, som komforten er høj? Så er Treviso chefkontorstolen et godt valg. Her er tale om en eksklusiv model i den bedste klasse. Den er både komfortabel og robust, og materialerne er i høj kvalitet - designet er nemlig tiltænkt intensiv brug.

Kontorstolen har aluminiumsstel, og sæde og ryglæn er af højdensitets formstøbt skum betrukket med kvalitetslæder, hvilket gør stolen særligt behagelig at sidde på – også efter mange timers arbejde. Du har mulighed for at vinkle sædet i hele 4 låsbare positioner og med en god højdevandring på stolen, kan den tilpasses den enkeltes behov og justeres i løbet af dagen. Treviso modellens mekanismer er gemt bag skal og læderovertræk, hvilket giver den et ekstra luksuriøst og strømlinet look.

Find klassikeren her
Treviso chef kontorstol i sort kvalitetslæder

Lomax' mest populære kontorstole

Kend din kontorstol

Vi har samlet en masse nyttig og vigtig information til dig, der skal vælge den helt rette stol til dig selv eller dine kollegaer.