• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Ergonomiske hjælpemidler til din arbejdsdag

Senest opdateret 29. juni 2023

Kvinde tager sig til nakke
Sæt fokus på ergonomien og forebyg bl.a. led- og muskelsmerter i hverdagen ved brug af ergonomiske hjælpemidler. Læs med og få gode råd fra Lomax’ ekspert, Emma Fie Dueholm, som her giver sine bedste anbefalinger til ergonomiske produkter, som du bør benytte i hverdagen.
 

Eksperten anbefaler

”Fælles for produkterne jeg har udvalgt er, at de hver især fremmer bevægelse og evnen til at bevæge sig frit, uanset om man arbejder hjemmefra eller på kontoret.

For selvom du ikke nødvendigvis har et kæmpe arsenal af de nyeste eller bedste ergonomiske hjælpemidler til rådighed, så bør du benytte dig af dem du har - det er bedre end slet ikke at bruge nogen. Derfor anbefaler jeg også de her ergonomiske hjælpemidler, hvis du skal starte et sted”.

Læs mere om Emma og Lomax’ andre eksperter her.

Ekspert hos Lomax, Emma Fie Dueholm
Ergonomisk rollermouse

Contour RollerMouse Red Plus Wireless

Den prisvindende Rollermouse fra Contour er en af de absolut bedste og allermest populære computermus til arbejdsdagen, og med god grund. Med sin avancerede og brugervenlige rullestang giver den dig fuld bevægelighed, optimal præcision og mindsker risikoen for museskader- og gener.

Contour RollerMouse kan købes her.

Kvindelig kollega ved ergonomisk hæve-/sænkebord

Sun-Flex II hæve-/sænkebord

Ønsker du et enkelt hæve-/sænkebord der ikke fylder hele kontoret, bør du kraftigt overveje den ultrapopulære Sun-Flex II model. Her får du et elegant og fuldt funktionsdygtigt hæve-/sænkebord, der både kan styres manuelt og via app, og måler helt ned til 120 x 80 cm, så du sparer plads i rummet.

Sun-Flex II kan købes her.

Fleksibel og handy arbejdsstation

Brateck workstation hæve-/sænkebord

Savner du et alternativ til det almindelige hæve-/sænkebord, så overvej en Brateck Workstation. Her får du en fleksibel arbejdsstation, der nemt og hurtigt kan opsættes på enhver overflade – og som giver dig mulighed for at justere arbejdsbordet til din højde og behov for maksimal komfort.

Brateck workstation kan købes her.

Kvindelig kollega sidder på Håg Capisco

Håg Capisco 8106 kontorstol

Med sin sadelformede sæde er Håg Capisco en af de absolut bedste kontorstole på markedet, og den første kontorstol i verden, som har opnået Svanemærket. Håg Capisco kommer med indbyggede fodstøtter og vippefunktion, der både giver brugeren stor bevægelsesfrihed og gør det let at variere arbejdsstillingerne i løbet af en lang arbejdsdag.

Håg Capisco kan købes her.

Mandlig kollega sidder på balancestol foran arbejdsstation

Unilux Moove balancestol

Et godt alternativ til kontorstolen er at benytte dig af en ergonomisk balancestol, og her er Unilux Moove et glimrende valg. Med dens runde fod tvinger Moove dig til at anvende muskler, der ikke aktiveres når du bruger en normal kontorstol, samtidig med at den hjælper dig med at opretholde en korrekt kropsholdning.

Unilux Moove kan købes her.

Futuristisk bordlampe

Celly Pro bordlampe

Lad dig ikke narre af det frække futuristiske design. Med Celly Pro får du en yderst fleksibel LED-bordlampe med juster- og drejbar arm, der både kan indstilles i lysstyrke og skarphed, og samtidig fungerer som trådløs oplader til din mobil.

Celly Pro kan købes her.

Ben hvilende på ergonomisk fodstøtte

Leitz Ergo WOW fodstøtte

Den ergonomiske WOW fodstøtte er ikke kun god for blodcirkulationen, den understøtter også komforten i både benene og ryggen. Med andre ord er den perfekt til dig, der ønsker at forbedre kropsholdningen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Leitz Ergo WOW kan købes her.

Kollega står på balancebræt

Steppie balancebræt

Ønsker du ikke blot en almindelig fodstøtte, bør du overveje balancebrættet Steppie. Med Steppie får du et super ergonomisk balancebræt i lækkert og enkelt design, der bl.a. træner både din ryg, mave og ben når du bruger den, og lindrer ledsmerter.

Steppie kan købes her.

Kollega i pæne sko står på ståmåtte

JobOut Ståmåtte

Aflast kroppen og øg blodcirkulationen med en lækker JobOut Ståmåtte af høj kvalitet. I JobOut får du en ergonomisk ståmåtte produceret i slidstærkt filtmateriale, der mindsker belastningen på dine fødder og rygsøjle, når du står op og arbejder.

JobOut kan købes her.