• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot
Ergonomi

Ergonomiske hjælpemidler til din arbejdsdag

Der er heldigvis mange gode hjælpemidler, som kan gøre ergonomien på din arbejdsplads bedre. Kom skaderne i forkøbet, og sørg for at det ergonomiske udstyr på dit kontor er i orden. Læs mere og bliv inspireret til hvordan du kan integrere de ergonomiske hjælpemidler i din hverdag.

Senest opdateret 17. januar 2020

Vil du gøre din arbejdsdag på kontoret mere behagelig, effektiv og skånsom på én gang, så er der en række redskaber som kan hjælpe dig godt på vej. Et oplagt sted at starte er ved selve kontorstolen – er det den rette stol til dig, og har du sørget for at få indstillet din stol rigtigt? Det kan du alt sammen blive klogere på ved at læse om kontorstole og ergonomi og overveje om du har gjort dig de rette tanker inden du køber kontorstol. Du kan også få vores produktchef Nicolajs gode tips til valg, og indstilling, af kontorstol i videoen her. Når stolen er på plads, er der stadig en del tiltag du kan gøre, for at optimere din arbejdsplads.

Rollermouse

Har du prøvet en ergonomisk mus?

Musen er et uundværligt arbejdsredskab, men de fleste kender til generne, eller har kollegaer der døjer med ’museskader’ eller ’musearm’ som er de betegnelser de smerter der kan opstå ved mange timers brug af musen. Du kan med fordel flytte din almindelige computermus ind midt på bordet, så den ligger mellem dig og tastaturet, men hvis det ikke helt fungerer for dig, vil en RollerMouse være en oplagt mulighed. Læs om fordelene ved den ergonomiske mus.

Balancebræt

Stå blødt

Når du bruger dit hæve-/sænkebord, og står op og arbejder, kan det være hårdt for både ryg og led at stå op i længere tid. Især hvis du ikke er vant til det. Du kan læse mere om et balancebræt eller en måtte, der gør at dit ståsted blødes op, og du får god affjedring og bedre bevægelse i kroppen.
Se vores udvalg og find din nye gode ergonomiske måtte, balancebræt eller fodstøtte her.

 

Stoleunderlag

Stoleunderlag

Et stoleunderlag får din kontorstol, og måske endda dit arbejde, til at glide glat. Det kan øge komforten på din stol, da du let får justeret måden du sidder på, hvis stolen reagerer på dine bevægelser, uden at du skal bruge kræfter på det, og samtidig er et underlag en god beskyttelse til det gulv du ruller hen over gang på gang hver eneste dag. Se de mange muligheder for slidstærke stoleunderlag her. 

Kend din kontorstol

Vi har samlet en masse nyttig og vigtig information til dig, der skal vælge den helt rette stol til dig selv eller dine kollegaer.