• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Hvem er Lomax og Loxam?

Senest opdateret 21. november 2023

To logoer og et spørgsmålstegn på rød baggrund
Hvor ligger Lomax og Loxam, hvorfor ligner det ene logo det andet, og er det ikke det samme firma? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål om forskellen på Lomax og Loxam, læs med og få svarene her.

Er Lomax og Loxam samme firma?

Nej, det er ikke samme firma. Selvom Lomax og Loxam ofte forveksles med hinanden, har vi ikke noget med hinanden at gøre, og opererer heller ikke i samme branche.

Vi er Lomax - Danmarks største online totalleverandør af alt du har brug for til arbejdspladsen. Vi blev stiftet i 1962, og i dag er vi mere end 200 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i hhv. Danmark og Sverige.

Nogle gange forveksles vi dog med Loxam, der har afdelinger i ind- og udland, og er Danmarks og Europas førende materiel- og maskinudlejningsvirksomhed til særligt bygge-, anlægs-, og servicesektoren.

Hvad sælger Lomax og Loxam?

Hos Lomax er vi med over 35.000 varenumre i sortiment specialiserede i kontorforsyning og kontorartikler, og forhandler som totalleverandør alt det der gør dit arbejdsliv nemmere og sjovere på lomax.dk.

Her finder du alt fra lækker kaffe og te til ergonomiske kontorstole og hæve-/sænkeborde, blæk og toner, eksklusive firmagaver, og alt hvad du og dine kolleger ellers har behov for.

Har du derimod brug for at leje tunge gravemaskiner eller skal du bruge liftspecialister, så er Loxam Danmark eksperter i maskinudlejning. Læs mere om Loxam her.

To webadresser med forskellige ikoner for ting de sælger
To logoer under lup på turkisblå baggrund

Hvorfor ligner jeres logo hinanden?

Vores kunder spørger ofte "hvorfor ligner Lomax og Loxams logo hinanden?", og vi indrømmer gerne, at vi en gang imellem bliver forvekslet med vores kære kolleger.

Men selvom vores firmanavne lyder ens, og til trods for at både Loxam og Lomax benytter nogenlunde samme farver og skrifttyper i vores logoer, der til forveksling ligner hinanden, så er det ikke bevidst.

For sandheden er, at det er helt og aldeles tilfældigt, at vores logoer ligner hinanden. Det har aldrig været et bevidst valg, men er blot et sjovt sammentræf.

Hvor ligger Lomax og Loxam?

Som om det ikke var nok, at vores navne og logoer ligner hinanden, så vil tilfældet at både Lomax og Loxam har adresse i Frederikssund, og faktisk ganske tæt på hinanden.

I Frederikssund ligger vores fysiske butik og hovedkontor, mens vi foruden hovedkontoret også har en anden dansk afdeling placeret i Odense samt en svensk Lomax beliggende i Helsingborg.

Derfor kan det også være ekstra forvirrende, at én af Loxams mange danske afdelinger også ligger i Frederikssund, og kun et par hundrede meter fra hvor vi i Lomax har vores hovedkontor.

Pin needle på turkisblå baggrund
To forskellige ikoner på turkisblå baggrund

Har Lomax udlejning af maskiner?

Nej. Lomax udlejer ikke maskiner.

Selvom vi i Lomax er totalleverandører og stolte over at kunne tilbyde vores kunder alt til arbejdspladsen, så er udlejning af maskiner og materiel, ikke en del af vores forretning eller blandt de services vi tilbyder.

Loxam Danmark derimod har ekspertise i maskinudlejning, og beskæftiger sig specialiseret med de tre fagdiscipliner rental, access og module.

Bliv inspireret her