• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

5 populære LED-lamper til kontoret

Senest opdateret 29. juni 2023

Bordlamper på række
Der er masser af gode grunde til at vælge LED-lys på kontoret, men hvilke lamper er de bedste og hvad skal du egentlig vælge? Vores belysningsekspert, Emma Fie Dueholm, hjælper dig på vej med 5 populære LED-lamper, der både giver dig et godt arbejdslys på kontoret og samtidig giver dig værdi for pengene.
 
Bordlampe på skrå

Valencia LED-bordlampe

Med sit klassiske og simple design er Valencia en særdeles populær LED-bordlampe. Valencia er perfekt til dig med begrænset skrivebordsplads, da lampen kan justeres i flere led, og afgiver et stort blændfrit lys trods sin lille størrelse.

Valencia kan købes her.

Bordlampe med flade arme

Halo LED-lampe

En anderledes, men funktionel LED-bordlampe, der giver dig et fantastisk og justerbart arbejdslys, mens du samtidig kan se, hvad klokken og temperaturen er. Halo-lampen har endda øjenbeskyttelse og blændfrit lys, så du kan arbejde koncentreret og se tingene klart.

Halo kan købes her.

Moderne bordlampe med roterbar arm

Unilux Terra LED-bordlampe

Unilux er en udpræget praktisk og energibesparende LED-bordlampe, der med hele 20.000 brændtimer i sig holder distancen. Foruden et højt antal brændtimer har Unilux roterbar arm, kan indstilles i 4 forskellige niveauer af lysstyrke, og kan nemt og hurtigt klappes sammen.

Unilux Terra kan købes her.

Sort bordlampe

Luxo Motus LED-bordlampe

Med Luxo Motus får du en lækker moderne LED-bordlampe i absolut topklasse. Foruden det skarpe skandinaviske design er Luxo Motu dæmpbar helt ned til 10%, bevægelig i alle led og har integreret timer, så den selv slukker efter længere tids brug.

Luxo Motus kan købes her.

Bordlampe med opladerfunktion

Celly Pro LED-bordlampe

Med sit lette look og fleksible arm er Celly Pro en fræk LED-bordlampe, der både kan indstilles i forskellige niveauer af lysstyrke og skarphed. Og så kommer den endda med integreret trådløs oplader til mobiltelefonen, så du ikke løber tør for strøm på arbejdet eller i privaten.

Celly Pro kan købes her.