• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

7 tips til forretningsrejsen

Senest opdateret 17. september 2019

Kuffert
Læs med her og få vores pakketips med 8 musthaves, der kan gøre rejsen lidt mere behagelig.

Rejser du af og til for firmaet? For mange mennesker er forretningsrejsen forbundet med noget prestigefyldt og måske endda lidt eksotisk. Men virkeligheden er, at forretningsrejser hurtigt kan blive trivielle, hvis du er afsted ofte. Derfor er der rigtig god grund til at gøre rejsen så behagelig som mulig.

Læs med her og få vores pakketips med 8 musthaves, der kan gøre rejsen lidt mere behagelig. Og så gør det jo ikke noget, at du samtidig rejser med stil.

1. En god kabinekuffert

Køb en ordentlig kuffert. Den skal være lille nok til at have med i flyets kabine men samtidig stor nok til at indeholde alle de ting, som du har brug for på en rejse af to-tre dages varighed. Sørg også for at den har gode hjul, så du ikke risikerer at skulle slæbe rundt på den.

2. Et par lækre høretelefoner

Flyets høje monotone lyd kombineret med snakkende medpassagerer og grædende børn er ikke en ret god cocktail, hvis du gerne vil stige udhvilet af flyet. Et par gode høretelefoner med aktiv støjreduktion er derfor et must, hvis du vil slappe af på flyveturen.

3. En lille trådløs højttaler

Små højttalere er guld værd på forretningsrejsen. De fleste af os har i dag vores musik lige ved hånden via vores smartphone og med en lille højttaler med indbygget Bluetooth, bliver det ikke nemmere at koble af til yndlingsmusikken eller en god lydbog, når du sidder på hotelværelset om aftenen.

4. Powerbank

Gå aldrig tør for strøm! Smartphonen er uundværlig, når du er på farten. Her har du både din kalender med aftaler, dit kort til at finde vej og adgang til omverdenen via mail og telefon. Hav derfor altid en powerbank med i tasken, så du er sikker på at kunne oplade din smartphone, hvis den løber tør for strøm.

5. Adapter

Uundværlig! Er der noget, der er mere irriterende end at vågne i et fremmed land og opdage at ens telefon eller computer er løbet tør for strøm for efterfølgende at finde ud af, at ens strømforsyning ikke passer i stikkontakten? Medbring derfor altid en universel adapter.

6. Rejsestrygejern

Er din skjorte blevet krøllet, fordi du ikke har fået pakket dit tøj omhyggeligt nok, så er et lille rejsestrygejern uundværligt. Det fylder ikke meget men er guld værd, når du skal se pæn og præsentabel ud til dine møder.

7. Desinficerende håndsprit

Du giver formentlig hånd til rigtig mange mennesker i løbet dagen, når du er på forretningsrejse. En lille desinficerende håndsprit i rejsestørrelse kan være en god idé at medbringe.

8. Sunde snacks

Undgå at falde i junk food-fælden i lufthavnen og på flyveturen og hold dig fra peanuts, chips og chokolade, som blot er hurtige kalorier. Medbring i stedet lidt frugt, nødder og andre sunde snacks.