• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

6 smarte løsninger til affaldssortering

Senest opdateret 14. oktober 2022

Smarte løsninger til affaldssortering.
Der findes utallige løsninger til affaldssortering, men det kan være svært at indrette et nemt system til sortering af affald. Vores ekspert i affaldssortering, Brian Christensen, har derfor udvalgt seks smarte løsninger, så du og dine kolleger nemt kan sortere jeres affald. Du finder både store affaldsstationer, almindelige affaldsspande og elegante designløsninger.

Affaldsstationer

Fælles for affaldsstationerne er, at de har fokus på nem og effektiv affaldssortering. Du har mulighed for at tilpasse dem i form af piktogrammer og kan skabe en affaldsstation, som passer præcist til virksomhedens behov.

Eco Station affaldsstation

Med Eco Station får du en smart affaldssorteringsstation, som gør det hurtigt og nemt at sortere forskellige typer af affald. Der medfølger endda sorteringsklistermærker, så du tydeligt kan angive, hvilken affaldsgruppe hvert rum hører til. Eco Station findes både i en stor udgave med 3 eller 4 sækkeholdere, der kan indeholde op til 60 l affald, og en lille udgave med 3 eller 4 spande, der kan indeholde op til 12 l affald.   

Eco Station kan købes her.

Eco Station affaldsstation
Modulspande til affaldssortering

Modulspande til affaldssortering

Stor og smart affaldsstation, der passer til større virksomheder og kantiner. Den kommer med praktiske hjul i den ene ende og med et håndtag i den anden, så du let kan flytte rundt på modulet. De medfølgende sorteringsklistermærker gør det enkelt at affaldssortere korrekt. Hvert rum kan indeholde op til 70 l affald, og modulspandene findes med 2, 3 og 4 rum.

Affaldssorteringssystemet kan købes her.

Affaldsspande

Med enkeltstående affaldsspande kan du sammensætte spandene i forskellige størrelser, så du kan sortere alle typer af affald – både det, der fylder meget og det, der fylder lidt. På den måde kan du få en optimal løsning til virksomheden.

Durable Sensor Bin

Durable er en kontaktløs og sensorstyret affaldsspand, der er perfekt til arbejdspladser med strenge hygiejnekrav. Det eneste, du skal gøre, er at vifte med hånden over låget for at aktivere sensoren og åbne skraldespanden. Efter 5 sekunder lukker den automatisk, men du kan også betjene den manuelt. Spanden har et praktisk, firkantet design, så du sparer plads ved at sætte den tæt langs væggen eller i et hjørne. Affaldsspanden findes i 6, 12, 21 og 35 liter.

Durable Sensor kan købes her.

Durable Sensor Bin
Affaldsspand med multifunktionelt låg

Affaldsspand med multifunktionelt låg

Pæn og holdbar affaldsspand til en fair pris, hvor der er tænkt over funktionerne. Spanden har en krave, der holder posen fast og skjuler kanten, ligesom låget både kan løftes op, vippes ned eller tages helt af. Den kan endda sorteres som hård plast, når du en dag ikke skal bruge den mere. Der medfølger klistermærker med de mest almindelige typer affald, og affaldsspanden findes i tre forskellige størrelser: 15, 25 og 50 liter.

Affaldsspanden kan købes her.

Designløsninger

For dig, der leder efter en pæn affaldsløsning eller ikke ønsker at gå på kompromis med det visuelle udtryk i virksomheden, findes der elegante designløsninger med høj funktionalitet. Og du er stadig garanteret nem affaldssortering.

Brabantia BO Touch Bin

Med Brabantia BO Touch får du en rummelig skraldespand med et moderne og elegant udtryk, som du gerne vil have stående fremme. Foruden det lækre design har skraldespanden et tætsluttende låg, og med det smarte soft-touch kan du åbne og lukke låget stille ved en let berøring. Benene på spanden giver dig en behagelig arbejdshøjde. Brabantia fås i flere farver og findes med 1-3 inderspande (op til 36 liter).

Brabantia BO Touch kan købes her.

Brabantia BO Touch Bin
Brabantia Sort&Go affaldsspand

Brabantia Sort&Go affaldsspand

Med denne praktiske og moderne skraldespand får du mange smarte kombinationsmuligheder, da Brabantia Sort&Go let kan kombineres eller stables med andre spande fra serien. Og så kan du endda bruge den som indbygningsskraldespand i køkkenskabet eller montere den på væggen med det medfølgende beslag. Den fås i flere farver og findes i 6, 12 og 16 liter.

Brabantia Sort&Go kan købes her.

Måske du også er interesseret i