• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Nyeste artikler

Vil du vide mere om rengøring og vedligeholdelse?

Alle arbejdspladser er forskellige, og har forskellige behov, også når det gælder rengøring og vedligeholdelse. De fleste kan nok alligevel blive enige om, at det ikke er fedt at møde ind til støvet elektronik, lugten af sure sokker eller en beskidt og fyldt opvaskemaskine. 

Med andre ord påvirker god rengøring, eller mangel på samme, dit arbejdsliv og hverdag på flere måder. Det kan blandt andet komme til udtryk i dit og dine kollegers humør og trivsel, og ikke mindst jeres respektive sundhed og antallet af sygedage.

Vil du vide mere om hvordan du kan gøre ordentligt rent på arbejdspladsen eller skal du bruge til rengøring i hverdagen? Så dyk ned i vores vidensartikler om rengøring og vedligeholdelse, og læs om alt fra affaldssortering til simpel vedligehold af dit elektroniske udstyr.

De bedste rengøringstips til dig

På mange kontorarbejdspladser kan du komme relativt langt med rengøringen ved, f.eks. at smide en opvasketabs i din opvaskemaskine, svinge støvsugeren, og lige køre støvkluden over din computerskærm, inden du går på weekend. 

Her på siden har vi samlet alle vores eksperter bedste rengøringstips, uanset om du har behov for rengøringshjælp på arbejdspladsen, mangler gode råd til rengøring i hjemmet eller vil vide mere om elektronikrengøring - læs med, så er du nemt og hurtigt i gang.

Skab en mere hygiejnisk arbejdsplads

Ønsker du at skabe en sundere og mere hygiejnisk hverdag for dig og kollegerne, kan lidt ekstra rengøringshjælp nemt komme i form af en opgradering af de rengøringsartikler, du og kollegerne har til rådighed. 

Et simpelt råd er f.eks. at du fremmer den almindelige hygiejne ved at stille desinficerende håndsprit frem ved større fællesområder, og ved at have renseservietter til elektronikrengøring liggende ved din computerskærm.

Nogle virksomheder kan dog være pålagt strengere krav til rengøring og hygiejnen end andre, eller have påbud om specifik påklædning i arbejdet - f.eks. i sygehussektoren og indenfor fødevare- og medicinalbranchen. 

Er din virksomhed pålagt ekstra krav, så overvej om professionel industrirengøring kan være en ekstra rengøringshjælp i hverdagen.

Køb alt til rengøring i virksomheden hos Lomax

Er du på jagt efter professionelle og effektive rengøringsartikler eller moderne og praktiske affaldsløsninger, finder du det hele og meget mere hos Lomax.

Vi forhandler alt i rengøringshjælp til din virksomhed af både almindelige rengøringsartikler og industrirengøring, og du finder altid lige dét du mangler blandt vores mere end 35.000 varenumre. Se vores store sortiment, og vælg blandt populære kategorier som:


Uanset om du er løbet tør for universalrengøring eller opvasketabs, savner gode rengøringsredskaber eller mangler effektive våd- og tørstøvsugere til lageret, så bestiller du det alt sammen nemt og hurtigt hos os.

Er du nysgerrig på mere viden? 

Hos Lomax ved vi, at dit og dine kollegers arbejdsliv er meget andet end bare rengøringsartikler. Derfor finder du også alverdens inspirationsartikler om alt det der påvirker dit arbejdsliv, og gør hverdagen både sjovere og nemmere.

Er du nysgerrig og lyder det som noget for dig? Gå på opdagelse, og få inspiration om alt fra god ergonomi i hverdagen til ferie og højtider på arbejdspladsen. Se dem alle her, eller vælg blandt nogle af de populære vidensuniverser nedenfor - rigtig god læselyst: