• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Affaldsspande i mange størrelser

Senest opdateret 21. november 2022

affaldsspande
Hvilken skraldespand foretrækker du? En spand med låg, et stativ med en pose eller en diskret pedalspand? Det afhænger formentlig af, hvor affaldsspanden skal stå, og hvad den skal bruges til. Læs med her og få idéer til, hvordan virksomheden kan opgraderes med de rette affaldsspande med plads til både stort og småt.

En skraldespand er ikke bare en skraldespand

En skraldespand er i princippet bare en praktisk ting, man skal bruge. Både mange forskellige steder i virksomheden, men også derhjemme. Men sådan behøver det slet ikke at være.

I dag er udvalget stort og en skraldespand kan både være helt enkel og bare stå i et hjørne som den er, eller indgå som en smagfuld og gennemtænkt del af indretningen. Både når det gælder små og store spande.

Se det store udvalg af affaldsspande

Affaldsspande

Zone pedalspand eller simpelt affaldsstativ?

Ønsker du en lille smagfuld affaldsspand til et badeværelse eller toiletterne i virksomheden, er en Zone pedalspand på 3 liter eller 5 liter et oplagt valg. Er det derimod en billig og helt simpel løsning, du ønsker, kan en affaldsspand med vippelåg eller en trådkurv være det rette valg. Det kan være, der er behov for en større spand med låg på 20 liter, eller måske er en lille spand med låg på 5 liter rigeligt.

Nogle har også brug for at indrette puslepladser, og her kan en blespand og tilhørende poser til blespande være en god investering.

Uanset hvilken type spand der er tale om, så husk at finde de rette poser til affaldsspanden.

Vil du vide mere, eller er du måske i tvivl om størrelsen på posen til din affaldsspand? Læs mere om størrelser på affaldsposer.

Affaldsspande til køkkener

I virksomhedens køkkenarealer er der også altid behov for en god håndtering af affald. Affaldsspande til køkkener kommer i mange former, både som affaldsspande til køkkenskabet, som regel under vasken, men også i mange fritstående modeller. Her er det vigtigt både at se på hvilke typer affald der smides ud i løbet af en dag, men også hvilken størrelse køkkenets spande skal have. Endelig er det vigtigt at sørge for, at der er gode forudsætninger for effektiv sortering af affaldet. Det gælder alle steder i virksomheden. 

Affaldsspande

Spande til affaldssortering 

Med det rette udstyr behøver det slet ikke være så svært at få gang i ordentlig affaldssortering på arbejdspladsen. Hos Lomax finder du alt det, der skal til for at overholde reglerne for affaldssortering. Så sørg for at få opgraderet jeres affaldssystemer, så det er nemt for alle i virksomheden at bidrage til opgaven, som jo godt kan virke som lidt af en mundfuld.

Der findes et væld af smarte spande til affaldssortering, som både tager hensyn til hygiejne og praktik, men er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du med fordel læse vores guide til affaldssortering.

Køb spande til affaldssortering

20 liter spand, mindre eller større?

Mulighederne er mange når det gælder størrelser på affaldsspande. Nogle af de mest populære størrelser er:

  • Affaldsspand 5 liter
  • Affaldsspand 10 liter
  • Affaldsspand 20 liter
  • Affaldsspand 40 liter
  • Affaldsspand 50 liter
  • Affaldsspand 60 liter

Skal det være en lille spand med låg på 5 liter, en lidt større 10 liter spand, en mellemstor 20 liter spand eller en helt stor skraldespand på mere end 100 liter? Er det en ny udendørs affaldsspand, du er på udkig efter, eller er det forskellige typer af indendørs affaldsspande, der skal købes?

Der er nok at tage stilling til, når affaldsspandene skal opgraderes. Men du kan heldigvis finde det hele her hos os. 

Find mange størrelser af affaldsspande
Affaldsspande størrelser illustration

Ofte stillede spørgsmål om affaldsspande 

Hvor mange liter er en affaldsspand? 

Affaldsspande findes i mange forskellige størrelser med forskellig kapacitet. En mellemstor model på 30 liter er populær til mange forskellige formål, mens lidt større spande på 60 liter eller 70 liter ofte anvendes i virksomheder. 

Hvilken størrelse affaldsspand skal jeg købe?

Størrelsen på affaldsspanden bør afhænge af, hvor meget affald I smider ud i løbet af dagen. Nogle foretrækker en stor spand, der kun sjældent skal tømmes. Det er en god idé, når det drejer sig om f.eks. papir eller pant, men er det madaffald, der sorteres, er det mere hygiejnisk at tømme spanden ofte.

Hvor meget fylder skraldespande til sortering?

Det kommer an på, hvor mange forskellige typer af affald der skal sorteres, og hvor meget spandene skal kunne rumme. F.eks. kan 4 sække af 60 liter i en smart holder fylde 69 x 121 x 31 cm, mens en mindre mini model til 3 sække på 12 liter har målene 47 x 78 x 27 cm. Find den rigtige størrelse spand til affaldssortering til jeres behov.

Relaterede artikler