• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Affaldsposer i mange størrelser

Senest opdateret 21. november 2022

Affaldsposer
Hos Lomax finder du et stort udvalg af affaldsposer, der passer i de fleste typer af affaldsspande. Det er en god idé at bruge den rigtige størrelse affaldspose – læs med her og find ud af hvorfor.

Vælg den rette størrelse affaldsposer

Når du køber affaldsposer, der passer til dine forskellige affaldsspande, opnår du mange fordele. Dels kan du udnytte en skraldespand til fulde, hvis posen passer til, så det der kommer i den, kan falde helt til bunds. Desuden er der meget mindre risiko for, at affaldet falder ved siden af affaldsposen, hvis den sidder godt fast på affaldsspanden. Og det gør den især, hvis det er den rette størrelse pose.

Tænk også over materialet og tykkelsen på posen. Mange affaldsposer er af plast af forskellig slags, og de kan både være meget fine og tynde, og langt mere robuste.

Affaldsposer
Affaldsposer størrelser

Affaldspose størrelser

Der er mange størrelser at vælge imellem når det gælder affaldsposer, lige fra helt små på 3 liter til meget store med plads til flere hundrede liter affald. De mest brugte størrelser er:

  • Affaldsposer 15 liter
  • Affaldsposer 20 liter
  • Affaldsposer 25 liter
  • Affaldsposer 30 liter
  • Affaldsposer 40 liter
  • Affaldsposer 50 liter
  • Affaldsposer 60 liter

Så skal det være en pose til papirkurven på f.eks. 15 liter eller en større sæk til køkkenaffald, der kan rumme en masse affald på 60 liter, så er der masser af muligheder.

Find de størrelser og typer, der passer til de affaldsspande, du har, og udnyt spanden optimalt. Du kan selvfølgelig købe mange størrelser affaldsposer billigt her hos Lomax.

Køb affaldsposer og sække

Poser til bioaffald

Indenfor de senere år er endnu en type af affaldsposer dukket frem. Nemlig bio affaldsposer. Poserne til bioaffald er lavet af en særlig type plast, som kan opløses i takt med, at affaldet nedbrydes, og derfor ikke skal sorteres fra i f.eks. kompost. Mange kender også de grønne bioaffaldsposer derhjemmefra, hvor det er dem, der skal i den grønne biospand.

Her hos Lomax har vi flere forskellige slags biosække og -poser. Bio affaldsposer er både meget anvendelige til små mængder og store mængder affald, det handler blot om at kende behovet og finde den størrelse bio affaldsposer, der passer til den pågældende bio affaldsspand.

Affaldsposer bioaffald

Mange slags affaldsposer

Vil du gerne have affaldsposer i forskellige farver, så du kan kende dem fra hinanden? Eller er det vigtigere for dig at finde poser med snøreluk, så madaffald fra køkkenet f.eks. ikke ender i containeren, men bliver i posen? Måske er det store sække til et stativ på lageret, du er ude efter? Find det hele her iblandt de mange gode muligheder for håndtering af affaldet i virksomhedens mange forskellige rum.

Alle ved, at god affaldshåndtering er vigtigt, og her kan poserne nu en gang virkelig gøre livet lettere. Vælg en passende variant og slip for splid på gulvet, invasion af kryb og kravl og tøm arbejdspladsens forskellige skraldespande i den frekvens, der er meningsfuld og nødvendig. Vil du vide mere, kan du med fordel læse vores artikel om gode tips til virksomhedens affaldssortering.

Skal jeres affaldsspande i virksomheden opgraderes? Er det tid til nye, rene og praktiske affaldsspande? Så læs mere om affaldsspande i mange størrelser.

Relaterede artikler