• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Leitz MyBox Opbevaringsbakke | Hvid/blå

En optimal og smart opbevaringsløsning til kontoret og hjemmet

Leitz MyBox - når opbevaring betyder noget

Leitz MyBox er din boks. Det smarte system består af opbevaringsbokse og opbevaringsbakker i forskellige størrelser, som hjælper dig med at holde styr på små og store ejendele, både på kontoret og i hjemmet. MyBox giver dit kontor og dit hjem et strømlinet look, som udstråler masser af overskud og passer samtidig perfekt ind i tidens indretningstendenser og trends.

MyBox sortimentet er fremstillet i robust BPA-fri plast, som er et ridsefrit og vandtæt kvalitetsmateriale, så de holdbare opbevaringskasser og -bakker kan passe ekstra godt på dine ting. MyBox har desuden et attraktivt design, med elegante to-farve kombinationer og en flot glossy overflade.

Leitz MyBox opbevaringsbakke

Stilfuld opbevaringsbakke som er perfekt til de ejendele, du bruger mest – og gerne vil holde styr på. Anvendelsesmulighederne er utallige og bakken er ideel til opbevaring af alt dit forskellige tilbehør på kontoret og i hjemmet. Brug den f.eks. til opbevaring af hæftemaskiner og hulapparater, tapedispenser, skriveredskaber, notesbøger, blokke, kataloger og dokumenter i A5-størrelser eller brug den til opbevaring af kabler, tablets og andre mobile enheder, pung, læsebriller og hvad du ellers har liggende på skrivebordet. I hjemmet kan du også med fordel bruge bakken til f.eks. rengøringsprodukter, hygiejne- og plejeprodukter, legetøj og hobbyartikler.

Organiseringsbakken kan bruges alene på skrivebordet eller på hylden, men kan også med stor fordel kombineres med både den lille og den store MyBox opbevaringsboks. Når organiseringsbakken bruges sammen med andre MyBox produkter, sikrer det en smart og optimal organiseringsløsning.

Du kan nemt organisere indholdet i bakken ved at tilkøbe MyBox organiseringsbakke small, som let kan sættes ned i opbevaringsboksen – på den måde er det lettere at overskue kassens indhold af mindre ting, såsom kuglepenne, post-its, sakse og tape.

Når organiseringsbakken bruges som indsats, hviler den på topkanten af bakken, således at opbevaringspladsen i bakken bevares nedenunder og derfor stadig kan benyttes. Det er let at flytte bakken rundt, hvis du f.eks. arbejder på et kontor med fleksible arbejdspladser eller veksler mellem at være på kontoret og derhjemme.

Muligheden for at sætte flere MyBox produkter ind i hinanden gør sortimentet både rummeligt og pladsbesparende. Når bakkerne ikke er i brug, kan de stables indeni hinanden for at spare plads.

De afrundede hjørner og det holdbare materiale gør desuden boksen let at gøre ren og holde pæn.

  • Farve: Hvid/blå
  • Robust, ridseafvisende og vandtæt ABS materiale
  • Udvendige mål (BxHxD): 246 x 98 x 160 mm
  • Indvendige mål (BxD): 197 x 117 mm
Varenr. 60003985
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 4 styk

Køb minimum 4 styk

Sælges kun a 4 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
314,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 7-9 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.

Se øvrigt fra Leitz

Produktdetaljer

Varenr. 60003985
Farve Blå
Materiale Plast
Mærke Leitz
Serie MyBox
Producentvarenr. 52571036
EAN nummer 4002432116560

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 4 styk
Palle 336 styk

Bedøm produkt