• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Leitz MyBox Opbevaringsbakke | Long | Hvid/blå

En optimal og smart opbevaringsløsning til kontoret og hjemmet

Leitz MyBox - når opbevaring betyder noget

Leitz MyBox er din boks. Det smarte system består af opbevaringsbokse og opbevaringsbakker i forskellige størrelser, som hjælper dig med at holde styr på små og store ejendele, både på kontoret og i hjemmet. MyBox giver dit kontor og dit hjem et strømlinet look, som udstråler masser af overskud og passer samtidig perfekt ind i tidens indretningstendenser og trends.

MyBox sortimentet er fremstillet i robust BPA-fri plast, som er et ridsefrit og vandtæt kvalitetsmateriale, så de holdbare opbevaringskasser og -bakker kan passe ekstra godt på dine ting. MyBox har desuden et attraktivt design, med elegante to-farve kombinationer og en flot glossy overflade.

Leitz MyBox lang opbevaringsbakke

Stilfuld opbevaringsbakke som er perfekt til dine mindre ejendele og småting. Anvendelsesmulighederne er utallige og den lange bakke er ideel til opbevaring af essentielle småting og tilbehør på kontoret og i hjemmet. Brug den f.eks. til opbevaring af kuglepenne, tape, saks, post-its, kabler, opladerede, læsebriller og hvad du ellers har liggende på skrivebordet. I hjemmet kan du også med fordel bruge den lange boksen til f.eks. opbevaring af makeupprodukter og -pensler, børster, elastikker, hårnåle og andre småting på badeværelset. 

Bakken kan bruges alene på skrivebordet eller i skuffen, men kan også med stor fordel kombineres med både den lille og den store MyBox opbevaringsboks, samt MyBox opbevaringsbakken, hvor den kan bruges som en praktisk indsats. Når den lange bakke bruges sammen med andre MyBox produkter sikrer det en smart og optimal organiseringsløsning.

Når bakken bruges som indsats i opbevaringsboksene, hviler den på topkanten af boksen, således at opbevaringspladsen i den større boks bevares nedenunder og derfor stadig kan benyttes. Det er let at flytte bakken rundt, hvis du f.eks. arbejder på et kontor med fleksible arbejdspladser eller veksler mellem at være på kontoret og derhjemme.

Muligheden for at sætte flere MyBox produkter ind i hinanden gør sortimentet både rummeligt og pladsbesparende. Når bakkerne ikke er i brug, kan de stables indeni hinanden for at spare plads.

De afrundede hjørner og det holdbare materiale gør desuden boksen let at gøre ren og holde pæn.

  • Farve: Hvid/blå
  • Robust, ridseafvisende og vandtæt ABS materiale
  • Udvendige mål (BxHxD): 307 x 55 x 105 mm
  • Indvendige mål (BxD): 268 x 67 mm
Varenr. 60003995
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 4 styk

Køb minimum 4 styk

Sælges kun a 4 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
274,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 7-9 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.

Se øvrigt fra Leitz

Produktdetaljer

Varenr. 60003995
Farve Blå
Materiale Plast
Mærke Leitz
Serie MyBox
Producentvarenr. 52581036
EAN nummer 4002432116607

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 4 styk
Palle 396 styk

Bedøm produkt