• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
 •  |  Dag til dag-levering
 •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Post-it Super Sticky Notes | Soulful | 76x76 mm

Super Sticky Notes i drømmende og bløde farver i original kvadratisk memoblok

Varenr. 60125830
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 6 blokke

Køb minimum 6 blokke

Sælges kun a 6 blokke.
Rund op til blokke
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til blokke
149,63 kr. inkl. moms
223 har lige købt På lager / Levering: 1-2 hverdage

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

 • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
 • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
 • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
 • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
 • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser

Post-it memoblok med super sticky notes – Soulful kollektion

De klassiske gule sticky notes fra Post-it er nogle af verdens mest solgte og brugte kontorartikler. Du får her en blok med kreative og farverige notes, som kan sætte lidt mere kulør på hverdagen. Soulful kollektionen bringer en følelse af ro og tidsløshed, hvor de bløde og drømmende farver samtidig sikrer at dine notes skiller sig mere ud og får beskeder til at springe i øjnene. Det gør derfor disse memoblokke oplagte til brug ved sortering og organisering af forskellig information, hvilket hjælper med at gøre dit arbejde mere overskueligt.

Post-it Super Sticky Notes har en klæbeevne der er dobbelt så god som de klassiske Post-it notes, hvilket gør dem superstærke og ekstremt alsidige og sikrer at dine beskeder og noter altid bliver fremhævet og modtaget, da de bliver hængene præcis hvor de skal. Super Sticky Notes klæber nemlig perfekt på lodrette overflader samt overflader, som ellers er vanskelige at klæbe på. Dertil klæber de igen og igen, og kan fjernes helt uden af efterlade nogle restmærker af klæbemiddel.

De små Post-it notes er den perfekte ledsager i en travl hverdag, hvor tingene skal gå stærkt og hvor det kan være svært at huske det hele i hovedet. Med en Post-it memoblok ved hånden kan du hurtig og nemt kommunikere og videregive beskeder eller bruge dem som praktiske huskesedler, da de selvklæbende notes nemt kan sættes op lige præcis der, hvor du har mest brug for dem.

De alsidige super sticky notes er perfekte til at tage noter og organisere dit arbejde eller skrive beskeder og påmindelser i hverdagen. Samtidig er de selvklæbende notes en tydelig, enkel og effektiv måde at sikre, at arbejdet kører problemfrit, og at der samtidig holdes orden i tingene.

De kreative og farverige Post-it Super Sticky Notes kommer her i blokke med 90 ark, som giver dig god mulighed for at farvekode dine memoer og derigennem skabe et godt overblik, som kan tilpasses lige netop dig og din måde at arbejde på. Disse Post-it super sticky notes har det klassiske og kvadratiske format i og med de måler 76 mm x 76 mm. Dette gør dem perfekte til notering af alle hverdagens vigtige informationer, beskeder, noter, små to-do-lister og påmindelser.

Post-it Super Sticky Notes er fremstillet af PEFC-certificerede papirfibre, der stammer fra forsvarligt forvaltede skove og kontrollerede kilder

 • Farve: Soulful mix med 6 farver
 • Mål (BxH): 76 x 76 mm
 • Antal blade pr. blok: 90
 • PEFC-certificeret papir
 • Leveres i pakker med 6 blokke

Produktdetaljer

Varenr. 60125830
Mærke Post-it
Type Super Sticky Notes
Farve Flere farver
Certificeringer PEFC-certificeret
Genbrugspapir Nej
Producentvarenr. 7100259204
EAN nummer 4054596925953

Produktenheder

Blok 1 blok
Styk 1 blok
Pakke 6 blok
Karton 72 blok
Ydrekarton 432 blok

10 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Mia Lintrup - 30. november 2023
Giver stemning på kontoret med lidt farve
Ulla Salhauge - 31. august 2023
Super farver :-)
Tina Margrethe Jørgensen - 03. marts 2023
Sussie - 02. februar 2023
Skønne farver. Var træt af de gule. ;-)
Jette Møller - 17. januar 2023
fine farver
Lonnie Skouboe - 26. oktober 2023
Vi bruger mange af disse i hverdagen og kan absolut ikke leve uden. De sætter også et skønt farvepræg på bordet og væggen når vi bruger dem. Eneste årsag til at vi ikke har givet 5 stjerner er, at limen er kraftig og sedlerne "bøjer" lidt for meget når man hiver dem hurtigt af (jeg ved, at det lyder dumt, men det betyder nogen gange meget)
Amalie Hassing - 08. juni 2023
Så gode! Vi er trofaste købere af disse post-it sticky notes. De klistre godt, og falder ikke af ligemget hvor længe de hænger!! Derudover har de, de fineste farver, som ikke kan andet end at gøre en glad.
Per Schou - 22. februar 2023
Susanne Svendsen - 31. januar 2023
Lone Backs - 12. oktober 2022