Avery L4774-20 stærke etiketter, 99,1 x 139mm

Velegnede til mærkning af PC-udstyr, inventar, værktøj og produkter.

Avery stærke etiketter

Avery’s hvide stærke etiketter er særdeles velegnede, når du har brug for en holdbar vedvarende mærkning af IT-udstyr, mobile enheder, værktøj, inventar mv. Når du mærker dine genstande, bliver det nemt at genkende genstandene og nemt at finde den rette ejermand ved f.eks. tyveri eller på større arbejdspladser, hvor flere håndværkere fra forskellige virksomheder, er i gang samtidig med hver deres værktøj. De hvide stærke etiketter er ideelle, da de er langt mere holdbare end gængse papiretiketter. De er fremstillet i et stærkt holdbart polyestermateriale, som ikke kan rives i stykker, og de klæber permanent og pålideligt.

De er modstandsdygtige overfor olie, snavs, vand, fugt, UV-stråler og temperaturer mellem -20°C og +80°C. Det gør dem ideelle udendørs i alt slags vejr og indendørs, i miljøer med høje krav til holdbarhed. De henvender sig f.eks. til IT-afdelinger, skoler og andre uddannelsesinstitutioner, biblioteker og andre offentlige institutioner, virksomheder med åbne kontormiljøer, håndværkere, entreprenør-virksomheder, hvor der er meget IT-udstyr installeret eller værktøj i brug. Avery's L4774-20 hvide stærke etiketter har 4 etiketter/ark og 80 etiketter/pk, hvor hver etiket måler 99,1 x 139 mm. Etiketternes størrelse er velegnet til større genstande.

Etiketterne kan printes i alle laser- og farvelaserprintere. Den høje papirkvalitet giver dig flotte og knivskarpe prints. Og Avery's JamFREE™ garanti sikrer at du ikke behøver bekymre dig om etiketterne sidder fast i printeren og giver printerstop. Du kan nemt og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software på www.avery.eu ... følg trinene på skærmen, som vil guide dig gennem hele design og print processen. Softwaren indeholder derudover en masse pre-designs, som er lette at tilpasse til dit eget behov.

Egenskaber:

 • 99,1 x 139 mm
 • Farvelaser / Laser
 • Til: Mærkning
 • Farve: Hvid
 • 80 etiketter pr. pakke
 • 20 ark pr. pakke
 • 4 etiketter pr. ark
 • Permanent lim
 • Firkantet
 • På A4 ark
 • Polyester film
Varenr. 9300230
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 pakke

Sælges kun a 1 pakke.
Rund op til pakke
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til pakker
361,25 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 9300230
Mærke Avery
Etiketter til Særlige formål
Etiketter pr. ark 1-20
Etikettype Stærke etiketter
Producentvarenr. L4774-20
EAN nummer 4004182047743

Produktenheder

Pakke 1 pakke
Styk 1 pakke

3 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Karina Mc Govern - 09. februar 2018
Af Mona Erhardtsen - 03. august 2012
Som altid - godt produkt fra Avery
Af Morten Norberg - 20. april 2012
super stærke og vandfaste