Kalendere fra Moleskine

Læs mere om Kalendere

Din søgning matchede ikke nogen produkter.

Vælg den rigtige kalender til 2020

Når du skal købe ny kalender er det en god anledning til at vurdere om din nuværende kalender har været det rette planlægningsværktøj for dig. Hvis du har været glad for den du har, og dine behov ikke har ændret sig, så skal du måske bare gentage succesen og vælge samme kalender til 2020. Måske skal du skifte fra en ugekalender til en månedskalender?

Skal du finde en ny slags kalender til det kommende år, er der flere ting du skal overveje. I dag er der mange forskellige typer af kalendere, og det er ikke længere bare et spørgsmål om, om det er en vægkalender eller en spiralkalender du skal bruge. Der er mange varianter indenfor hver kalendertype, og du finder et bredt udvalg lige her. Kom godt i gang med kalenderåret 2020 og vælg den model der bedst hjælper dig med at holde styr på dine aftaler og din hverdag. Du kan blandt andet købe de følgende typer af kalendere lige her.

 

Mayland kalender 2020

Vi har et stort sortiment af Mayland kalendere til det kommende år. Mayland forbedrer hele tiden produkterne, kommer med nye smarte løsninger og sørger for at du kan finde den kalender, som passer perfekt til dine behov. Du kan allerede nu bestille din Mayland kalender 2020.

Find ud af hvad du har behov for, køb en billig kalender i god kvalitet hos Lomax, og bliv klar til at planlægge dine aftaler for 2020. Bestiller du din nye kalender inden kl. 15, sender vi varen allerede i dag, hvis den er på lager.