Command Billedophæng i metal m. klæbestips

Selvklæbende søm til ophængning af billeder og rammer

Praktisk og smart opsætning af billeder

Command er en ny og avanceret teknologi indenfor klæbestrips, som klæber rigtig godt og som nemt kan fjernes uden spor med et enkelt stræk i strippen. Command klæbestrips har en stærk bæreevne og findes i mange varianter og størrelser, som altid sikrer dig en skadefri ophængning, uden brug af værktøj og andre hjælpemidler, selv på overflader der ellers kan være svære at klæbe på.

Command billedophæng i metal er et selvklæbende ophængningssøm som gør dekoration og billedophæng til en nem og hurtig opgave. Billedophænget er en smart og praktisk løsning til ophængning af billeder og rammer, da det er nemt at bruge og erstatter behovet for traditionelle søm. Vil du prøve noget nyt eller flytte rundt, kan ophænget nemt fjernes uden at beskadige overfladen nedenunder, hvilket gør det ideelt til at eksperimenterer med forskellige vægophæng.

Billedophænget kan bruges til nem opsætning på mange forskellige overfalder som f.eks. massive, hule og malede vægge, samt træ, fliser, metal og glas. Billedophænget er desuden velegnet til rammer og billeder med ophængningsøjer, hvor du normalt ville bruge et almindeligt søm.

De praktiske og effektive klæbestrips sikrer at diverse billedophæng og dekorationer sidder rigtig godt fast og det selvklæbende ophæng efterlader ingen skader og mærker, hverken ved opsætning eller fjernelse, i modsætning til opsætning med f.eks. skruer og søm.

  • Indhold: 1 ophæng og 2 store strips
  • Materiale: Metal
  • Striptype: Vandbestandig
  • Bæreevne: 2,2 kg
  • Skadefri ophæng – klæber godt, fjernes nemt
Varenr. 60033550
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 3 pakker

Køb minimum 3 pakker

Sælges kun a 1 pakke.
Rund op til pakke
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til pakker
187,31 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60033550
Mærke 3M Command
Bredde Øvrige
Type Billedophæng
Farve Sølv
Producentvarenr. 7100108996
EAN nummer 0051141320823

Produktenheder

Pakke 1 pakke
Styk 1 pakke
Karton 24 pakker

Bedøm produkt