Brug for hjælp til det nye Lomax.dk?
Vi sidder klar til at hjælpe dig  feedback@lomax.dk eller chatten.

Velkommen til det nye Lomax.dk. Her får du en endnu bedre købsoplevelse med samme gode service og sikkerhed som på vores gamle hjemmeside.
Skulle du støde på fejl, blindgyder eller andre problemer, kan du enten sende en mail til: feedback@lomax.dk, eller anvende chatfunktionen. På forhånd mange tak.

Ultima bord med klapstel 140x80 cm, bøg melamin

Klassisk klapbord i meget robust kvalitet

Det ultimative klapbord fra RBM

Klapbordet hedder Ultima fordi det er testet og godkendt i forhold til EN 12521 og EN 527/2- 3, så bordet er et af mest robuste klapborde på marked, og kan benyttes til mange forskellige formål. Det klasiske og enkle design, gør bordet velegnet til alle formål, og kan med stor succes benyttes i såvel kantiner, mødelokaler og konferencerum. Bordet er nemt at klappe sammen, og fylder ikke meget, at opbevare i sammenklappet tilstand. Til transport og opbevaring er der mulighed for at købe en transportvogn, som tager 12 stk. sammenklappet borde. Det klassiske design gør at stolen kan kombineres med en rækkeforskellige kantine og konferencestole, passer eksempelvis perfekt sammen med Ana stolen fra RBM.

Dette bord er fremstillet med en plade som måler B80xL180 cm i bøg melamin, med et stel i forkromet stål. Bordet kan også bestilles i B80xL120 cm og B80xL180 cm, og da bredden er den samme, kan længderne kombineres i forhold til lokalets indretning, og jeres behov. Der udover kan bordet bestilles i andre bredder, så hvis ikke du finder den størrelse du søger, er du velkommen til at kontakte os, så vi finder det rigtige bord til jer. Bordserien findes også i hvid eller sort laminat.

Specifikationer:

  • Enkelt at klappe sammen
  • EN12521 og EN527/2-3 godkendt
  • Mange størrelser og farver
  • Mål i cm: H73xB80xL140
  • Bøge melaminplade med krom stel
  • 6 års garanti
Varenr. 8113220
Køb minimum 1 stk.
Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 3.498,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 21 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 8113220
Mærke RBM
Type Klapborde
Bordplade Bøg melamin
Stel Forkromet stål
Mål H73xL140xD80 cm

Produktenheder

Stk. 1 stk.

1 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Brian Worm Jensen - 03. august 2012
Fungere som det skal, nemt at slå op og sammen igen. Pænt og diskret.