Brug for hjælp til det nye Lomax.dk?
Vi sidder klar til at hjælpe dig  feedback@lomax.dk eller chatten.

Velkommen til det nye Lomax.dk. Her får du en endnu bedre købsoplevelse med samme gode service og sikkerhed som på vores gamle hjemmeside.
Skulle du støde på fejl, blindgyder eller andre problemer, kan du enten sende en mail til: feedback@lomax.dk, eller anvende chatfunktionen. På forhånd mange tak.

Halo Track T-samler hvid

Smart skinnesystem til hele virksomheden

Hvid T-samler til Halo Track skinnesystem

T-samleren til Halo Track skinnesystemet  er med til at øge mulighederne i hvorledes skinnerne kan monteres i loftet, uanset rummets form og størrelse giver T-samleren mulighed for at få lys fra spots eller hængependler, lige nøjagtig der hvor der er behov. 

T-samleren er nem at monterer og fører strømmen videre fra en skinne til den næste, og men sit diskrete design, vil den være næste usynlig. T-samleren findes i 2 farver, så det er muligt at sætte skinnesystemet op i både hvid og sølvfarvet,  på en elegant og diskret måde.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid

Halo Track Skinnesystem

Halo Track skinnesystemet fra Halo Tech er et diskret og funktionelt skinnesystem, som let monteres i ethvert miljø. Systemet kan afkortes eller forlænges ved hjælp af samlestykker, og det kan specialdesignes til alle lokaler i virksomheden. Til systemet er det et stort udvalg af forskellige spots, som monteres direkte i skinnen, ligeledes findes der en adapter til pendler, så du har mulighed for at montere nedhængende lamper, hvis det er det, der er dit behov.

 

Varenr. 8070479
Køb minimum 1 stk.
Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 336,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 8070479
Mærke Halo Tech
Type Samlestykker og pendel udtag
Farve Hvid

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt