Brug for hjælp til det nye Lomax.dk?
Vi sidder klar til at hjælpe dig  feedback@lomax.dk eller chatten.

Velkommen til det nye Lomax.dk. Her får du en endnu bedre købsoplevelse med samme gode service og sikkerhed som på vores gamle hjemmeside.
Skulle du støde på fejl, blindgyder eller andre problemer, kan du enten sende en mail til: feedback@lomax.dk, eller anvende chatfunktionen. På forhånd mange tak.

Halo Track skinne 200 cm hvid

Smart skinnesystem til hele virksomheden

Hvid lysskinne i 200 cm til Halo Track skinnesystem

Lysskinnen på 200 cm er nem at montere i loftet og tilsluttes let et almindeligt lampeudtag. Skinnen kan sammenbygges ved hjælp af mange forskellige samlestykker, der giver gode muligheder for at få en belysning, som er designet til det enkelte lokale.

Der findes et stort udvalg af forskellige spots, og der findes en pendel-adapter, der giver mulighed for at montere pendler i skinnen. Skinnen findes i 3 farver, og med sit diskrete ydre vil den være funktionel i både møderum og showroom. Skinnesystemet er også velegnet i butikker, hvor man ønsker meget lys.

Specifikationer:

  • Længde i cm: 200
  • Farve: Hvid
  • Inkl. start og endestykke

Halo Track Skinnesystem

Halo Track skinnesystemet fra Halo Tech er et diskret og funktionelt skinnesystem, som let monteres i ethvert miljø. Systemet kan afkortes eller forlænges ved hjælp af samlestykker, og det kan specialdesignes til alle lokaler i virksomheden. Til systemet er det et stort udvalg af forskellige spots, som monteres direkte i skinnen, ligeledes findes der en adapter til pendler, så du har mulighed for at montere nedhængende lamper, hvis det er det, der er dit behov.

 

Varenr. 8070429
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 stk.
Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
623,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 8070429
Mærke Halo Tech
Type Skinner
Farve Hvid

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt