Halo Track vinkelsamler 90 gr. hvid

Smart skinnesystem til hele virksomheden

Hvid 90º vinkelsamler til Halo Track skinnesystem

Samlevinklen til Halo Track skinnesystemet  gør det muligt at sætte lysskinnerne rundt langs væggen i loftet, og derved skabe en hyggelig og diskret indirekte belysning i selv meget store rum, som kantiner og møderum. Samlevinklen fjerner alle begrænsningerne i forhold til længden og bredden af lokalet, uden at der skal bruges flere lampeudtag.

Vinkelsamleren er nem at monterer og fører strømmen videre fra en skinne til den næste, og men sit diskrete design, vil den være næste usynlig. Vinkelsamleren findes i 2 farver, så det er muligt at sætte skinnesystemet op i både hvid og sølvfarvet,  på en elegant og diskret måde.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid

Halo Track Skinnesystem

Halo Track skinnesystemet fra Halo Tech er et diskret og funktionelt skinnesystem, som let monteres i ethvert miljø. Systemet kan afkortes eller forlænges ved hjælp af samlestykker, og det kan specialdesignes til alle lokaler i virksomheden. Til systemet er det et stort udvalg af forskellige spots, som monteres direkte i skinnen, ligeledes findes der en adapter til pendler, så du har mulighed for at montere nedhængende lamper, hvis det er det, der er dit behov.

 

Varenr. 8070469

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 211,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 8070469
Mærke Halo Design
Type Samlestykker og pendel udtag
Farve Hvid
EAN nummer 5705639720231

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt