• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
 • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
 • Trustpilot

Lomax er gået EM amok - Scor et kup

Lomax er gået EM amok - Scor et kup

Sun-Flex Elite Hæve/sænkebord, 120x60cm, sort/sort

Samles på 15min og kan styres med App

Hæve/sænkebord der samles på under 15min

Sun-Flex Elite er et hæve/sænkebord designet til formål at det skal være nemt for kunden at montere uden at skulle bruge lang tid på det. For en førstegangssamler kan det samles på ca. et kvarter, men allerede ved bord nr. 2 vil det taget ca. 10.min.
En feature ved bordet er at det medfølger en motor som kan styres og kontrolleres via en smartphone app. I denne app kan man indstille bordet til brugeres idelle højder og man kan sågar monitorere hvor meget man står op om dagen.

Bordet er 120 cm bredt og følger trenden med mindre og mindre borde på kontoret.  

 • Størrelse: 120 x 60 cm
 • Bordplade: Sort
 • Stel: Sort
 • Dynamisk bæreevne: 80 kg
 • Statisk bæreevner: 120 kg
 • Let at samle
 • Kan styres med kontakt og app
 • 5 års garanti
 • Bordplade: MDF/Melamin
Varenr. 80075520

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 3.748,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 80075520
Mærke Sun-Flex
Type Hæve/sænke borde
Bordplade farve Sort
Bredde 120 cm
Dybde 60 cm
Stel farve Sort
Bordplade form Rektangulært
Bordplade materiale MDF
Højdeinterval 71-120,5 cm
Højdejusterbart 71-119 centimeter
Kabelbakke Nej
Mål 120 x 60 cm

Produktenheder

Styk 1 styk
Palle 18 styk

Dokumenter

2 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Peter - 05. februar 2021
Man hører ofte udtryk som "pris og kvalitet" hænger sammen. Det er ikke tilfældet her. Dette bord var et af de billigste, jeg kunne finde - og det havde lige netop de mål, jeg ønskede. Jeg er meget positivt overrasket over kvaliteten. Jeg har igennem årene siddet ved langt dyrere borde, men det her føles lige så godt og gedigent. Motoren arbejder fint og støjsvagt - og bordet er stabilt og i water ved både laveste (70 cm) og højeste (120 cm) indstilling. Og så er jeg helt vild med betjeningspanelet. Der er et lille display, der viser højden i cm - og så er der mulighed for at lave fire forudindstillinger: Når man har fundet en god højde, trykker man blot på "S" og så det tal, man vil gemme indstillingen under. Nemt - og super praktisk. Det gør det så nemt at skifte arbejdsstilling hyppigt i løbet af dagen. App'en har jeg ikke prøvet, da jeg synes, at det er for bøvlet at skulle finde telefonen frem, hver gang jeg lige skal skifte arbejdsstilling. Jeg kan varmt anbefale dette bord - og kommer nok til at købe nogle flere til resten af familien. Og så lige et godt råd omkring arbejdsstilling: Husk - den bedste arbejdsstilling er .... den næste :-)
Af Hilda - 02. februar 2021
Enig med Janie, der nok som en fejl kom til at give 1 stjerne, men alligevel lyder entusiastisk over hæve/sænke bordet. Det er dejligt lille og lydsvagt. Både app'en og betjening af bordet gennem trykknapper virker upåklageligt. Man kan indstille favoritfunktioner, således at man ved et tryk får bordhøjden i den ønskede højde. Jeg er superglad ved bordet og står nu op det meste af dagen. Dejligt.