Brabantia Sort&Go Sorteringsspand 12 liter, mint

Smart organisering til din affaldssortering

Smart og praktisk indbygningsskraldespand med låg

Denne affaldsspand en del af Brabantias sorteringskoncept, hvor spandene har mange forskellige smarte kombinationsmuligheder. 

Affaldsspanden har et moderne enkelt og kompakt design, der let kan kombineres eller stables med en anden Brabantia spand fra serien. Dette gør, at pladsen i køkkenet, bryggers, i garderoben, i garagen optimeres.

Denne type sorteringsspand har en ideel størrelse, der matcher den store families eller institutioners behov.

Brug skraldespanden som en indbygningsskraldespand i køkkenskabet. Den kan også med fordel bruges som opbevaringsbeholder eller sorteringsaffaldsbeholder, idet den nemt kan monteres på væggen eller placeres i et hjørne pga. det kompakte design.

Der medfølger et monteringsbeslag, så spanden kan monteres på lodrette flader som en væg eller i dit køkkenskab nemt og hurtigt.

Det smarte indbygningsmodul er fastmonteret, så spanden nemt kan løftes af beslaget, når den skal tømmes. Affaldsspanden har en solid hank og praktisk greb i bunden, der letter håndteringen.

Skån miljøet og øg tilgængeligheden af generel affaldssortering, kildesortering og genanvendelse. Spanden er ideel til indsamling af glas, metal, papir, plastik mm.

Kan købes som indbygningmodul med enten 2 x 12 liter eller 2 x 16 liter. Begge indbygningsmoduler leveres med special designet monteringsmodul, så sorteringsaffaldsspandene kan monteres ved siden af hinanden f.eks. i et skab.

  • Farve: Mint
  • Indhold: 12 liter
  • 10 års garanti
  • Leveres med monteringsbeslag
  • Mål (HxBxD): 35,1 x 20 x 24,9 cm

Nyttig viden!

Inden år 2021 skal alle kommuner i Danmark have implementeret kildesortering af affald. Med Brabantia Sort&Go er du klar til nye og forbedrede sorteringskrav.

Varenr. 3754946
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 2 styk

Køb minimum 2 styk

Sælges kun a 2 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
422,50 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3754946
Mærke Brabantia
Serie Sort&Go
Type Kildesorteringsspande
Kapacitet 12 liter
Anbefalet brug Indendørs
Farve Grøn
Producentvarenr. 109744
EAN nummer 8710755109744

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 2 styk

Bedøm produkt