Brug for hjælp til det nye Lomax.dk?
Vi sidder klar til at hjælpe dig  feedback@lomax.dk eller chatten.

Velkommen til det nye Lomax.dk. Her får du en endnu bedre købsoplevelse med samme gode service og sikkerhed som på vores gamle hjemmeside.
Skulle du støde på fejl, blindgyder eller andre problemer, kan du enten sende en mail til: feedback@lomax.dk, eller anvende chatfunktionen. På forhånd mange tak.

RMIG affaldsspand type 823U, rød

Udendørs affald- og papirkurv i kraftig perforeret stål - fritstående

Model 823U i rød - en fritstående klassiker i gadebilledet

RMIG er producenten bag denne originale affaldskurv, som pryder mange by- og parkmiljøer. RMIG har mere end 100 års erfaring og er verdens største producent og leverandør af perforeret metal.

Designet af skraldespanden er tidløst, og efter mange år på markedet er den idag stadig topmoderne.

Affaldsspand model 823U er fremstillet i kraftig perforeret stål, som er varmtgalvaniseret. Varmgalvaniseringen gør den yderst hårdfør, så den er beskyttet mod skrammer og mærker fra slag og stød. Overfladebehandlingen gør den også særlig modstandsdygtig overfor rust. Den er derfor specielt velegnet til udendørs brug, men kan naturligvis også bruges indendørs, f.eks. som papirkurv på toiletter.

Der er gode muligheder for at tilpasse affaldsbeholderen til netop dit behov. Kurven er rund og fungerer aldeles godt som fritstående. Som fritstående anbefales det, at anvende en sokkel(købes separat).

Anvend en sort plastindsats(købes separat) eller en affaldspose(købes separat) alt efter behovet for affaldshåndtering. Ved udendørs brug og hurtig tømning, kan det anbefales at anvende plastindsatsen. Plastindsatsen er udstyret med huller i bunden til væskeafløb, hvilket er vigtigt i forbindelse med udendørs brug.

Montér evt. et låg, der indsnævrer skraldespandens åbning(købes separat) for at forhindre fugle og andre skadedyr i at gå i affaldet. Låget hjælper desuden med at centrere nedkastningen af affaldet i beholderen, så affaldet i højere grad havner i beholderen og ikke ved siden af.

Specifikationer:

  • Mål (DxH): 42x70 cm
  • Kapacitet: 83 liter 
  • Vægt: 17 kg
  • Farve: Rød
  • Materiale: Stål - varmtgalvaniseret

Produktdetaljer

Varenr. 5515993
Mærke RMIG
Serie RMIG
Type Til væg
Kapacitet 83 liter
Anbefalet brug Udendørs
Farve Rød

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt