• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Brabantia Affaldsspand 3 L t. væg, matt black

Flot væghængt affaldsspand - perfekt til badeværelset

Brabantia newIcon vægmonteret affaldsspand med soft luk 

Brabantia newIcon affaldsspanden er en flot kvalitetsspand med et pålideligt og moderne design. Den er lugttæt, og låget åbnes og lukkes lydløst i én blød bevægelse. Spanden er også et yderst miljøvenligt valg, idet den er produceret af 40% genanvendte materialer. Efter endt brug, kan 98% af spanden og dens emballage genanvendes. Du bidrager desuden til interesseorganisationen The Ocean Cleanup når du køber en Brabantia newIcon spand - og støtter dem i missionen om at rense verdenshavene for plastik.

Den vægmonterede newIcon affaldsspand er fremstillet af slidstærke materialer, hvilket gør spanden modstandsdygtig og holdbar. Farven er flot, og overfladens finish er super elegant. Pedalspanden har en praktisk inderspand af plast, hvilket sikrer en ekstra høj hygiejne og gør det langt lettere for dig, at tømme spanden.

Skraldespanden åbnes nemt ved hjælp af det diskrete lille håndtag på lågets forside, lige ved Brabantia logoet. Spandens indbyggede sorte vægbeslag er designet så låget ikke rammer væggen, når affaldsspanden åbnes.

Brabantia newIcon 3 liter

New Icon spanden med en kapacitet på 3 liter passer perfekt som toiletspand eller ved skrivebordet, som "papirkurv". Den smarte lille universalspand passer flot og naturligt ind i ethvert miljø, hvor den kombinerer funktionalitet og tidløst design på fornem vis. Skraldespanden med en kapacitet på 3 liter er en nem og hurtig løsning i hverdagen. Fordi den ikke fylder på gulvet, er den et særligt godt valg til rum med begrænset plads.

  • Farve: Sort
  • Model: Matt black
  • Kapacitet: 3 liter
  • Med plast inderspand
  • Indbygget vægbeslag
  • Bruger Brabantia affaldspose A
  • Diameter: 17 cm
  • Mål (HxBxD): 26 x 17 x 23 cm

 

Tip: Opnå det perfekte match imellem affaldsspand og pose

Ved at bruge en pose som passer perfekt til din affaldsspand, får du optimal udnyttelse af pladsen, og et pænt rent look hvor posen ikke ses udenpå spanden. Der sidder en smart bogstavskode på indersiden af alle Brabantias affaldsspandes låg, så du nemt kan se hvilken original Brabantia affaldspose som passer til.

Varenr. 37696417
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
298,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 21 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 37696417
Mærke Brabantia
Type Til væg
Kapacitet 3 liter
Anbefalet brug Indendørs brug
Farve Sort
Serie NewIcon t. væg
EAN nummer 8710755116247

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt