• Fri fragt over 400 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Brabantia Pedalspand, 12 L, passion red

Praktisk og smuk affaldsspand til køkkenet, klinikken og kontoret

Brabantia New Icon pedalspand med soft luk

Brabantia newIcon pedalspanden er en flot kvalitetsspand med et pålideligt og moderne design. Den er lugttæt, og låget åbnes og lukkes lydløst i én blød bevægelse. Spanden er også et yderst miljøvenligt valg, idet den er produceret af 40% genanvendte materialer. Efter endt brug, kan 98% af spanden og dens emballage genanvendes. Du bidrager desuden til interesseorganisationen The Ocean Cleanup når du køber en Brabantia newIcon spand - og støtter dem i missionen om at rense verdenshavene for plastik.

Bunden af affaldsspanden er belagt med en plastikring som skåner sarte overflader. Samtidig er Brabantia newIcon pedalspanden fremstillet af slidstærke materialer, hvilket gør spanden modstandsdygtig og holdbar. Farven er flot, og overfladens finish skal opleves.

Pedalspanden har en praktisk inderspand af plast, hvilket sikrer en ekstra høj hygiejne og gør det langt lettere for dig, at tømme spanden.

Brabantia newIcon 12 liter 

New Icon spanden med en kapacitet på 12 liter har en praktisk størrelse, som gør den velegnet som både toiletspand og affaldsspand. Det stilfulde og lugttætte design passer flot ind i kontormiljøet, mindre køkkener, klinikker og i venteværelset. Selvom pedalspanden har en kapacitet på 12 liter, er den nem at flytte rundt, så den kan være der hvor du skal bruge den. Hængslet ved pedalspandens låg fungerer nemlig også som et smart håndtag. 

Pedalspanden er velvalgt til miljøer hvor hygiejnen bliver prioriteret, for når du åbner den med foden, undgår du spredning af bakterier.

  • Farve: Rød
  • Model: Passion red
  • Kapacitet: 12 liter
  • Med plast inderspand
  • Bruger Brabantia affaldspose C
  • Diameter: 25,1 cm
  • Mål (HxBxD): 41,1 x 25,1 x 33,8 cm
  • Højde med åbent låg: 63,5 cm

 

Tip: Opnå det perfekte match imellem affaldsspand og pose

Ved at bruge en pose som passer perfekt til din pedalspand, får du optimal udnyttelse af pladsen, og et pænt rent look. Der sidder en smart bogstavskode på indersiden af alle Brabantias affaldsspandes låg, så du nemt kan se hvilken original Brabantia affaldspose som passer til.

Varenr. 37671053
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
373,75 kr. inkl. moms
Levering: Ukendt 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 37671053
Mærke Brabantia
Serie NewIcon
Type Pedalspande
Kapacitet 12 liter
Anbefalet brug Indendørs
Farve Rød
EAN nummer 8710755112003

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt