• Fri fragt over 400 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot

Brabantia Pedalspand, 5 L, matt steel FPP

Perfekt til toilettet, badeværelset og kontoret

Brabantia New Icon pedalspand med soft luk og fingeraftryksafvisende coating

Brabantia newIcon pedalspanden er en flot kvalitetsspand med et pålideligt og moderne design. Den er lugttæt, og låget åbnes og lukkes lydløst i én blød bevægelse. Spanden er også et yderst miljøvenligt valg, idet den er produceret af 40% genanvendte materialer. Efter endt brug, kan 98% af spanden og dens emballage genanvendes. Du bidrager desuden til interesseorganisationen The Ocean Cleanup når du køber en Brabantia newIcon spand - og støtter dem i missionen om at rense verdenshavene for plastik.

Bunden af affaldsspanden er belagt med en plastikring som skåner sarte overflader. Samtidig er Brabantia New Icon pedalspanden fremstillet af slidstærke materialer, hvilket gør spanden modstandsdygtig og holdbar. Farven er flot, og overfladens finish skal opleves.

Pedalspanden har en praktisk inderspand af plast, hvilket sikrer en ekstra høj hygiejne og gør det langt lettere for dig, at tømme spanden.

Brabantia newIcon 5 liter

New Icon spanden med en kapacitet på 5 liter har en praktisk størrelse, som gør den velegnet som toiletspand, blespand eller papirkurv ved skrivebordet. Den handy størrelse gør pedalspanden nem at flytte rundt, så den kan være der hvor du skal bruge den. Den er en hygiejnisk løsning, for når du åbner pedalspanden med foden, undgår du spredning af bakterier.

Brabantia Pedalspand 5 L, matt steel FPP er behandlet med en særlig overfladebehandling, som gør den afvisende overfor fingeraftryk. Det betyder, at pedalspanden altid fremstår ren og pæn. På denne måde bidrager pedalspanden til, at fremme et positivt indtryk af rummet den står i.

  • Farve: Mat stål
  • Model: Matt steel fingerprint proof (FPP)
  • Kapacitet: 5 liter
  • Med plast inderspand
  • Bruger Brabantia affaldspose B
  • Diameter: 20.5 cm
  • Mål (HxBxD): 29,1 x 20,5 x 27,2 cm

 

Tip: Opnå det perfekte match imellem affaldsspand og pose

Ved at bruge en pose som passer perfekt til din pedalspand, får du optimal udnyttelse af pladsen, og et pænt rent look. Der sidder en smart bogstavskode på indersiden af alle Brabantias affaldsspandes låg, så du nemt kan se hvilken original Brabantia affaldspose som passer til.

Produktdetaljer

Varenr. 37671023
Mærke Brabantia
Serie NewIcon
Type Pedalspande
Kapacitet 5 liter
Anbefalet brug Indendørs
Farve Stål - mat
Producentvarenr. 112102
EAN nummer 8710755112102

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt