• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Eco Station til affaldssortering | 3 sækkeholdere

Smart og praktisk affaldsstation med 3 sækkeholdere til hurtig og nem sortering af forskellige typer affald

Varenr. 60123540
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Før: 2.998,75 kr.
2.498,75 kr. inkl. moms
Levering: Leveringsdato undersøges

Eco Station til affaldssortering

Affaldssortering skal være både nemt og praktisk og med en Eco Station får du en smart affaldssorteringsstation, som netop er lavet til at gøre det både hurtigt, nemt og attraktivt at sortere forskellige typer af affald.

Eco Station er en solid affaldssorteringsstation med en base i galvaniseret pulverlakeret stål, samt et toplåg i rustfrit stål. Affaldsstationen har 3 inddelinger og er udstyret med 3 sækkeholdere, som hver især kan holde sække på op til 60 L.

Det er også muligt at tilkøbe inderspande til sorteringsstationen, men gøres dette vil kapaciteten pr. inddeling reduceres til 30 L. Fordelen ved brug af inderspande, på trods af den reducerede kapacitet, er at det vil gøre rengøringen og vedligeholdelsen af stationen lettere, da spandene nemt kan tages ud og tømmes, samt vaskes separat. Samtidig kan det være en stor fordel at bruge inderspande ved visse typer af affald som stadig indeholder f.eks. madrester, væsker eller lignende. 

Med den smarte Eco Station medfølger også forskellige affaldssorteringsklistermærker, så du nemt kan angive og tydeliggøre hvilken type affald som den enkelte inddeling i sorteringsstationen er tiltænkt – hvilket gør det enkelt at affaldssortere korrekt. Sorteringsklistermærkerne kommer alle med dansk tekst og angiver følgende 4 sorteringsmuligheder: ”Papir”, ”Bioaffald”, ”Metal & Plastik” og ”Restaffald”.

En Eco Station gør affalds- og kildesorteringen simpel og sorteringsstationen vil gøre et fint indpas i virksomheder, storkontorer, kantiner, institutioner og andre arbejdspladser og -miljøer, hvor der er krav til og behov for at sortere affaldet.

Når der skal vælges poser til affaldsstationen, er det vigtigt at være opmærksom på hvilken type affald posen skal indeholde. Det er nemlig forskelligt fra pose til pose hvor kraftig kvaliteten er og hvor meget vægt posen kan bære. Er der tale om let affald kan det være fint at bruge en spandepose eller en almindelig affaldspose, hvorimod der skal bruges en tykkere og langt mere kraftig affaldssæk hvis affaldet er til den tunge side.

  • Affaldsstation med sækkeholdere
  • Antal inddelinger: 3
  • Kapacitet: 3 x 60 L (3 x 30 L ved tilkøb af inderspande)
  • 4 sorteringsklistermærker på dansk medfølger
  • Materiale base: Galvaniseret pulverlakeret stål
  • Materiale toplåg: Rustfrit stål
  • Mål på samlet station (HxBxD): 69 x 91 x 31 cm
  • Vægt på samlet station: 14,8 kg 

Produktdetaljer

Varenr. 60123540
Mærke No-Name
Type Kildesorteringsspande
Anbefalet brug Indendørs brug
Farve Grå
Serie Affaldssortering
EAN nummer 5907514312917

Produktenheder

Styk 1 styk
Palle 2 styk

Bedøm produkt