Tork H1 Dispenser Håndklædeark m. sensor, Stål

Berøringsfri og brugervenlig elektronisk dispenser til håndklædeark på rulle

Tork Image Design Dispenser til håndklædeark med attraktivt design

En funktionel og kompakt sensorstyret dispenser fra Tork, som passer ind i de fleste toilet- og bademiljøer. Dispenseren er en del af den elegante dispenser-serie Tork Image Design. Den har et moderne design med glatte overflader og stilrene linjer. Dispenseren er udført i rustfrit stål med en coating af fingertrykafvisende materiale, som sikrer, at den altid fremstår ren og pæn.

Dispenseren er elektronisk. Det betyder, at du aktiverer papirfremføringen via den berøringsfri sensor på dispenserens forside. Sensoren har kort aktiveringstid, og den fremfører kun en bid papir ad gangen, så forbruget holdes nede. Papiret skæres automatisk af inde i dispenseren. Sådan skal hver bruger kun røre ved det enkelte stykke papir, og det sikrer høj hygiejne.

At dispenseren og sensoren er brugervenlig bidrager til en god oplevelse og fremmer indtrykket af høj kvalitet. Derudover er giver sensoren en high-tech oplevelse til brugerne.

Dispenseren passer til håndklædeark på ruller. Den er specielt velegnet på meget benyttede toiletter, idet den har en stor kapacitet og LED refill indikator, der gør det let at se, hvornår det er tid til en genopfyldning. Derudover er dispenseren slidtstærk, og kræver minimal vedligeholdelse. De store ruller betyder færre rulleskift, og den smarte en-ad-gangen funktion reducerer forbruget. For dig betyder det sparet tid på vedligeholdelse og lavere omkostninger.

 

  • System: H1 - Håndklæderullesystem
  • Materiale: Metal/plastik
  • Farve: Rustfrit stål
  • Bruger 3 stk. batterier af typen ”D” (leveres uden batterier)
  • Mål (HxBxD): 373 x 345 x 204 mm
  • Tork varenr. 460001

 

Med en Tork dispenseraftale får du denne dispenser til kr. 975,-

Læs mere om Tork dispenseraftale.

Varenr. 3750490
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
3.598,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Tork er det førende varemærke indenfor hygiejneprodukter til arbejdspladsen. Produkter fra Tork er designet til at gøre hverdagen lettere, omkostningseffektiv og ikke mindst hygiejnisk.

Se øvrigt fra Tork

Produktdetaljer

Varenr. 3750490
Mærke Tork
System H1 Sensor
Type Dispensere
Farve Rustfrit stål
Producentvarenr. 460001
EAN nummer 7322540781984

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt