Tork H5 PeakServe Universal Håndklædeark, 12 pk.

Tork 100585 er det nyeste inden for håndtørring i et kontinuerligt ark til H5-dispenseren

Tork H5 Universal Continuous Håndklædeark til travle toiletter

 • Torks nye 1-lags universal håndklædeark til PeakServe dispenseren er sidste nye innovation designet til travle toiletter.
 • Det kontinuerlige håndklæder sikrer konstant flow, selv efter genopfyldning, så du undgår afbrydelser og dine gæster altid har papir tilgængeligt.
 • Tork papirhåndklæder er præget med blade og designet til at reducere forbruget, affaldet og antallet af genopfyldninger, og giver forbedret hygiejne som følge af ét-ad-gangen dispensersystemet.
 • Easy Handling pakker med papir, der er komprimeret til halv størrelse, betyder effektiv håndtering transport og opbevaring. 
 • Tork Continuous håndklædeark er godkendt til kontakt med fødevarer og er certificeret med FSC-mærket – bæredygtigt og høj kvalitet på samme tid.
 • Pakken indeholder: 12 x pakker med kontinuerlige universal håndklædeark, hvide, 1-lags kvalitet, som passer i en Tork H5 PeakServe dispenser, 410 ark per pakke, måler udfoldet 22,5x20,1 cm og foldet 8,4x20,1 cm (LxB).

Håndklædeark er en komfortabel og effektiv løsning til håndaftørring. Her får du papirhåndklæder i Torks universal-kvalitet, som er designet til at opfylde elementære aftørringsbehov til en fornuftig pris.

Tork H5 PeakServe serien er den sidste nye innovation fra Tork. Serien er designet specielt til travle toilletter, hvor rengøringstiden skal udnyttes godt og serviceafbrydelser undgås i videst mulige omfang. Systemet har en kapacitet på mere end 2100 håndklædeark med hurtig dispenserfunktion uden afbrydelser, så der kommer et godt flow.

De praktiske og hygiejniske håndklæder er klar til brug direkte fra pakken. Papiret er zig-zag foldet, og det er praktisk, for det betyder, at det næste ark er klar i dispenseren så snart ét bliver hevet ud. De kontinuerlige håndklædeark sikrer konstant flow, selv efter genopfyldning, så du undgår afbrydelser og dine gæster altid får en god oplevelse.

Tork H5 Continous håndklædeark leveres i ekstra store, komprimerede bundter. Det betjener flere gæster, og kræver mindre hyppig genopfyldning, så du sparer tid i det daglige.

 • System: H5
 • Farve: Hvid
 • Papirkvalitet: 1-lags
 • 410 ark. pr. pk. / karton á 12 pk.
 • Mål: (udfoldet) 22,5 x 20,1 cm (foldet) 8 x 20,1 cm
 • Tork varenr.: 100585
Varenr. 60004160
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 karton

Sælges kun a 1 karton.
Rund op til karton
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til kartoner
623,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Tork er det førende varemærke indenfor hygiejneprodukter til arbejdspladsen. Produkter fra Tork er designet til at gøre hverdagen lettere, omkostningseffektiv og ikke mindst hygiejnisk.

Se øvrigt fra Tork

Produktdetaljer

Varenr. 60004160
Mærke Tork
System H5
Type 2 fold V
Farve Hvid
EAN nummer 7322540885606

Produktenheder

Karton 1 karton
Palle 45 kartoner

Bedøm produkt