• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Wet Wipe Ethanol 70% | Mini Wipes | 25 stk

Desinficerende engangsklude til hurtig og nem overfladedesinfektion

Wet Wipe Ethanol – aftørringsklude til overfladedesinfektion

Wet Wipe leverer rengørings- og desinfektionsprodukter samt værnemidler til Sundhedssektoren. Wet Wipes produkter er udviklet til at bekæmpe bakterier og virus og har fokus på at udvikle produkter med en høj hygiejnestandard for at mindske smittespredning.

Wet Wipe Ethanol er desinficerende engangsklude med 70% ethanol som sikrer en effektiv og hygiejnisk rengøring og desinfektion af overflader og medicinsk udstyr der tåler alkohol. Wet Wipe Ethanol dræber effektivt en lang række bakterier, svampe og vira og efterlader overflader hygiejnisk desinficeret.

De praktiske desinfektionswipes er velegnet til hurtig og nem desinfektion af alkoholresistente overflader, inventar, instrumenter og ikke-invasivt medicinsk udstyr og er velegnet til brug på f.eks. hospitaler, klinikker og plejehjem.

Wet Wipe Ethanol redesinfektionswipes sikrer dig en hurtig, nem og hygiejnisk rengøring og desinficering og kan med fordel bruges til den daglige rengøring og desinfektion på arbejdspladser med høje krav til hygiejne eller hvor man ønsker at begrænse og forhindre smittespredning.

Du kan bruge desinfektionskuldene til at rengøre og desinficere daglige kontaktpunkter som f.eks. håndvaske, vandhaner og toiletsæder, som mange er i kontakt med dagligt og hvor der ofte findes bakterier og andre mikroorganismer. Du tørrer blot den ønskede overflade af og smider derefter engangskluden væk – på den måde er der ingen risiko for krydskontaminering, da servietterne kun anvendes én gang. Tag en klud, tør af, smid ud – lettere bliver det ikke!

  • Indhold: 25 mini wipes
  • 70% ethanol
  • Mål (BxL): 20 x 30 cm
  • Eksponeringstid: 60 sek.
  • Til desinfektion af alkoholresistente overfalder og instrumenterBemærk! Wet Wipe Ethanol er alkoholbaseret og kan derfor IKKE anvendes på alkohol-følsomme overflader og instrumenter eller på alkohol-følsomt udstyr og inventar. Brug i stedet Wet Wipe Triamin Disinfection uden alkohol.

Varenr. 60093970
Husk tilbehør

Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 pakke

Sælges kun a 1 pakke.
Rund op til pakke
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til pakker
64,94 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60093970
Mærke Wet Wipe
Type Desinficerende wipes
Antal 25 styk
EAN nummer 5704149511339

Produktenheder

Pakke 1 pakke
Karton 20 pakker
Palle 600 pakker

Bedøm produkt