• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Sørg for en god kop kaffe

Danskere elsker kaffe, og en god kop kaffe er mere end blot nydelse. Kaffe påvirker dit humør og kan gøre underværker, hvis du har en hård dag på jobbet og har brug for at komme i godt humør.

Koffeinen i kaffe kan endda også fremme din produktivitet og koncentration, så husk at fylde koppen og tage et lille afbræk.

Sørg derfor for at have god kaffe på lager efter ferien, og overvej om det er tid til at investere i en ny kaffemaskine, så kaffepausen bliver en ekstra god oplevelse.

Find lækker kaffe og drikkevarer på tilbud

Sørg for en god kop kaffe
Fyld lageret op med kopipapir

Fyld lageret op med kopipapir

Selv i disse digitale tider, er papir stadig helt uundværligt i de fleste virksomheder, hvor printeren og kopimaskinen hver dag bruges til at udskrive og kopiere vigtige dokumenter. Det er ganske frustrerende lige pludselig at stå og mangle kopipapir efter ferien, så sørg for et solidt lager af kopi- og printerpapir.

Du kan f.eks. vælge papir, der er mærket med EU-blomsten eller FSC-certificeret, som kommer fra ansvarlig skovdrift og som sikrer gode forhold for dyr, planteliv og mennesker. Og måske er det endda tid til at investere i en hurtigere og mere effektiv printer til kontoret?

Find kopipapir og kontorartikler på tilbud

Fyld op med blødt toiletpapir

Selvom vi griner af folk, der hamstrer toiletpapir, og vi er uenige om, hvilken vej toiletrullen skal vende, kan ingen af os klare os uden. For hver dag bruger en gennemsnitsdansker 57 stykker toiletpapir, som bliver til 100 ruller om året. 

Det må gerne være lidt luksuriøst med blødt toiletpapir i toiletrulleholderen på kontoret. Og vælger du toiletpapir med Svanemærket eller EU-Blomsten, kommer papiret fra bæredygtigt skovbrug eller er genbrugt af andre papirvarer. Du kan fylde lageret op med god samvittighed, for du finder kun miljømærket toiletpapir i vores sortiment.

Spar stort på hygiejne- og rengøringsartikler

Fyld op med blødt toiletpapir
Sørg for en god håndhygiejne til efteråret

Sørg for en god håndhygiejne til efteråret

Når de fleste igen er tilbage på kontoret efter ferien og efteråret står for døren, er det en god idé fortsat at huske de gode vaner, vi har lært under corona-tilværelsen, med håndvask og god hygiejne. 

Sørg derfor for at fylde op med håndsæbe, håndsprit, spritservietter og papirhåndklæder, så der er de bedst mulige forudsætninger for en god håndhygiejne på din arbejdsplads. Det er nemlig rigtig irriterende at vende retur fra ferie for at blive smittet med forkølelse eller en anden virussygdom og efterfølgende lægge sig syg, så de tilbageværende kolleger må løbe hurtigere.

Fyld depotet op med håndsæbe

Andre kunder læser også