Netgear Arlo Q Smarthome overvågningskamera

Trådløs overvågning og smart kommunikation til kontoret/hjemmet

Oplev overvågning på en helt ny måde

Overvåg din ejendom 24/7 - Uanset hvor du befinder dig

Har du også svært ved at være flere steder på en gang? Med Arlo Q overvågningssystem har du nu mulighed for at holde øje med det og dem der betyder noget for dig! Arlo Q HD videokamera har alt hvad du skal bruge, for at komme igang med overvågning i høj kvalitet. Overvåg hele eller dele af din ejendom på et øjeblik med Arlo og Arlo Q overvågningssystemer. Du skal blot tilslutte strømmen, trykke på "synkroniser" og Scanne QR-koden - Så er du igang på et øjeblik - Nemmere bliver det ikke. 

Se og hør alt i ekstraordinær kvalitet via detaljeret og krystalklar 1080p HD opløsning. Lyt og snak via app'en på din smartphone, og giv beskeder videre til enhver der befinder sig i ejendommen, uanset om det er til rengøringspersonalet, kæledyret der er alene hjemme eller svigermor der er på besøg - også når du ikke er hjemme.

Arlo Q kameraet er designet til indendørsbrug og er udstyret med nat-syn, så det også kan optage om natten og i mørke rum, selv når lyset er slukket. Det er desuden udstyret med en bevægelsesalarm, som du nemt og enkelt kan aktivere, så du kan modtage push-beskeder eller mails, når der er udløst aktivitet på dit kamera uanset tidspunktet på dagen.

Med denne smarte trådløse løsning kan du hurtigt og enkelt montere dit kamera via det medfølgende vægbeslag og komme igang med overvågningen af din ejendom med det samme. Følg med i realtid eller gense din overvågning klart og tydeligt i 1080p, hvor alle detaljer er fanget i ægte HD kvalitet. Sørg for at opgradere din serviceplan og tilføj nemt og trådløst flere kameraer for at mest muligt ud af dit system. Tilkøb f.eks. et eller flere Arlo kameraer så du også kan nyde godt af udendørs overvågning i alt slags vejr

Og der er ingen grund til bekymring mht. pladsen af dine optagelser, du får nemlig plads online til de seneste 7 dages udløsning af aktivitetsoptagelser - helt gratis.
 

Pakken inkluderer:

  • 1 x 1080p HD, 100% trådløst, indendørskamera med IR nat-syn
  • 1 x Strømforsyningsadapter og kabel
  • 1 x Vægmonteringsplade
  • 4 x Monteringsskruer
  • 1 x Arlo window klistermærke
  • 1 x Quick start guide
  • 7 Dages gratis cloud lagring
Varenr. 3237380

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 1.498,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3237380
Mærke Netgear
Type Kamera
Producentvarenr. VMC3040-100PES
EAN nummer 0606449109184

Produktenheder

Styk 1 styk

Dokumenter

Bedøm produkt