Apple MacBook Pro i5 13", 256GB, sølv

13,3" / 2,3GHz / Intel Core i5 / 8GB / 256GB SSD / macOS Sierra

Apple MacBook Pro Retina 13", sølv

Hurtigere og mere powerfuld

Den er supertynd, superlet og endnu hurtigere og mere powerfuld end før. Den har den klareste og mest farverige skærm på en bærbar Mac nogensinde. MacBook Pro er bygget på banebrydende idéer - Og den er helt klar til alle dine.

Med MacBook Pro får du en bærbar computer der når et helt nyt niveau for ydeevne og bærbarhed. Med avanceret grafik, højtydende processorer, superintelligent lagring og meget mere i ryggen kan du føre alle dine idéer ud i livet – hurtigere end nogensinde før.

Trods sit slanke design, leverer MacBook Pro mere ydeevne end før og er udstyret med et imponerende højtydende batteri, som holder en hel dag. Du får op til 10 timer, så du roligt kan fortsætte med at se film, spille spil og redigere projekter, uanset hvor du er.

Nyd en smuk og afbalanceret hi-fi-lyd med mere bas, så lyden får masser af bund. Højttalerne er direkte forbundet til systemets strømforsyning, så de kan levere bedre peak-forstærkning og er med til gøre MacBook Pro til det perfekte valg, hvis du vil mixe en sang på farten, redigere en video på settet eller bare hygge dig med en god film i toget.

Thunderbolt 3 giver dig en universalport med fuld fart på. Den integrerer dataoverførsel, opladning og videoudgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s, hvilket er dobbelt så stor båndbredde som Thunderbolt 2. MacBook Pro fås med fire porte, så du kan klare det hele fra begge sider. Du kan nemt tilslutte dine andre enheder med et kabel eller mellemstik - Og fordi Thunderbolt 3 er vendbart, vender det altid rigtigt, uanset hvordan du sætter det i.

Det, der gør Mac til helt sin egen er styresystemet macOS, som er hjernen i din Mac. Det er udviklet til at være lige så let at bruge, som det er flot at se på, og bygget til at udnytte hardwaren fuldt ud. macOS kommer med en imponerende samling programmer, som du vil bruge og sætte pris på hver dag. Det har også iCloud og andre smarte måder, som din Mac, dine iOS-enheder og dit Apple Watch kan arbejde sammen på.

Specifikationer:

  • 2,3 GHz dual-core Intel Core i5-processor (7. generation), Turbo Boost op til 3,6 GHz
  • 8 GB 2133 MHz LPDDR3-hukommelse
  • SSD-lager på 256 GB
  • Intel Iris Plus Graphics 640
  • To Thunderbolt 3-porte
  • Baggrundsbelyst tastatur – dansk layout
  • Farve: Sølv
Varenr. 3241690

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 13.298,75 kr. inkl. moms
Levering: Ukendt 14 dages fuld returret
Apple

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se øvrigt fra Apple

Produktdetaljer

Varenr. 3241690
Mærke Apple
Harddisk type SSD
Skærmstørrelse 13,3 tomme
RAM 8 gigabyte
Harddisk 256 gigabyte
Type MacBook Pro
Farve Sølv
Processor Intel Core i5
Refurbished Nej
Producentvarenr. MPXU2DK/A
EAN nummer 0190198394132

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt