• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Ecooking Aftenrutine i rejsestørrelse

Nemt at tage med på farten

Varenr. 40025500

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
250,00 kr. inkl. moms
4 har lige købt På lager / Levering: 1-2 hverdage

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
  • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
  • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser

Tag dine plejeprodukter med på ferien

Dette aftenrutine sæt passer til dig, som skal ud og rejse. Størrelserne gør det nemt at opbevare i en rejsetaske eller kuffert eller måske i håndtasken.

Natcreme - 15 ml

Natcreme er en ansigtscreme, der sikrer en langvarig fugtbalance i din hud, samtidig med at den udglatter og reducererfine linjer. Når du bruger den hver aften vil den synligt reducere dybden af rynker i huden.

Rynker opstår fordi muskler bliver overstimuleret. Argireline reducerer rynkedybden og virker ligesom botox på den måde, at den får musklerne til at slappe af. En anden af de vigtige ingredienser er Trylagen, som booster kollagenen i huden og sikrer at din hud bevarer sit friske udseende.

Vegansk og dermatologisk testet

Rensegel - 50 ml

Rensende ansigtgel til normal og fedtet hud. Denne rensegel er parfumefri og den plejer, fugter og renser din hud i dybden. Indeholder bl.a. solsikkeolie, naturligt E-vitamin og økologisk agurkeekstrakt.

Vegansk og dermatologisk testet

Peel maske - 15 ml

Peel masken peeler din hud med mælkesyre og glykolsyre, hvilket fjerner de døde hudceller og sætter hang i hudens kollagenproduktion

Syrene hjælper desuden hinanden med at udglatte huden og dermed reducere fine linjer og rynker. Dertil mindsker syrernesynliogheden af pigmentpletter og giver din hud et mere ensartet og friskt udtryk, mens den leverer en flot glød til huden.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af astma- og allergiforbundet samt parfumefri.

Brush

En allergivenli pensel, som gør det lettere at fordele hudplejemasker i ansigtet. Bruger du penslen til at fordele fx. lermasken, så sparer du på den mængde du bruger.

Fugt serum - 10 ml

Denne fugt serum er et effektivt fugtboost til alle hudtyper. Den aktive ingrediens hyaluronsyre, som findes naturligt i huden, men som mindskes med alderen tilføjes med dette serum. Huden taber derfor mindre fylde og danner derfor færre fine linjer.

Hyaluronsyre kan binde vand op til 1000 gange sin egen vægt, og derfor er det suverænt til ay give huden fugt og fylde samt mindske fine linjer.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af astma- og allergiforbundet samt parfumefri.

  • Gavepakken leveres i en rejsetaske



Produktdetaljer

Varenr. 40025500
Mærke Ecooking
Type Gavepakker

Produktenheder

Styk 1 stk.
KOLLI 6 stk.

Bedøm produkt