Mandalas Malebog Enhjørninger

Første del af enhjørninge serien

Slip kreativiteten løs, find ro og fokus

Ved at farvelægge Mandalas opnår man ro, balance og koncentration, da hjernen er fokuseret og afslappet. Metoden har været kendt igennem mange århundrede, og er benyttet af hinduer, buddister samt aboriginals i Australien. Hver malebog indeholder de fineste cirkelrunde mønstre, som ender med at blive til farvestrålende kunstværker.

Det anbefales at male Mandalas udefra og indefter. Dog er det vigtigst at følge én retning når man maler, for at opnå den afslappende effekt som samtidig styrker koncentrationen. I malebogen medfølger tips og hjælpende råd så oplevelsen af at male Mandalas malebøger bliver god for barnet.

Denne bog er Mandalas med masser eventyrlige enhjørninger og blomster i flotte mønstre. God til fantasifulde børn med hang til eventyr.

Malebogen har perforerede sider trykt på kraftigt kartonagtigt papir. Perforeringen gør det nemt at rive de farvelagte tegninger ud. Dermed er det nemt at hænge de dekorative tegninger op som pynt på kontoret eller i hjemmet, eller bruge dem som personlige kort. Samtidig kan flere personer deles om en malebog. Motiverne kan også bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.

  • 32 sider
  • Fra 4 - 6 år
  • 21,5 x 27 cm
Varenr. 3733010
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
49,94 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3733010
Mærke Mandalas

Produktenheder

Styk 1 styk
Pakke 3 styk

1 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Mette Larsen - 08. august 2019