• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Ny tilbudsavis! Se vores tilbud her

Ny tilbudsavis! Se vores tilbud her

Kofoeds Kaffebar

Kofoeds Kaffebar skulle åbne en ny kaffebar på et stort torv med højt til loftet i Næstved Storcenter. Hun skulle bruge en leverandør, som kunne levere en samlet løsning – hurtigt. 

Vi skabte sammen en hyggelig kaffebar med en intim og afslappende atmosfære vha. blomsterkasser og lækre, nordiske møbler. Fleksibilitet var et nøgleord for løsningen, fordi den nemt skulle kunne flyttes ved arrangementer på torvet.  

”Vi er ovenud glade for det færdige resultat og får dagligt stor ros og mange forespørgsler på vores møblement” – Pernille Kofoed, ejer, Kofoeds Kaffebar

 

Mobitel

Mobitel Odense stod overfor at skulle indrette deres nybyggede firmadomicil og havde behov for en komplet indretningsløsning for hele huset – showroom, kontorer, mødelokaler og kantine.

Vi havde et fortrinligt samarbejde med Lomax’ indretningskonsulenter gennem hele processen og fik god vejledning og professionel sparring fra start til slut i valget af de helt rigtige løsninger. 

”Medarbejdere, kunder og leverandører, som dagligt benytter huset, trives rigtig godt i de nye omgivelser og udtrykker alle meget stor tilfredshed med de valgte løsninger.” – Ole Folmer, Erhvervspartner, Mobitel Erhvervstelefoni Odense.

Enemærke & Petersen

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed – og markedsledende på renovering af almene boligbyggerier.

De skulle indrette en nyopført skurvogn på en stor byggeplads i Køge og skulle bruge en leverandør, som kunne levere en samlet løsning hurtigt.

Enemærke & Petersen har tidligere benyttet Lomax’ indretningsservice til lignende projekter, hvor dialogen og sparringen var fuldt ud tilfredsstillende. Og så har Lomax et bredt sortiment. Disse to faktorer var afgørende for, at valget af leverandør til denne case faldt på Lomax igen.

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur er verdens største auktionshus for pels og et andelsselskab ejet af de danske minkavlere. 

De skulle opstarte en ny del af deres virksomhed og stod derfor overfor at købe nye møbler og inventar. Det krævede en gennemført indretning af de forskellige rum, så pladsen blev udnyttet bedst muligt.

Vi skabte sammen et miljø, der både kan bruges af kontorfolk og medarbejdere i produktionen med snavset arbejdstøj. Nuancerne blev holdt i hvid, grå og sort, som virker rolige og afslappende. De signalerer mental klarhed og renser tankerne.

”Den nye indretning fungerer godt og ser godt ud. Vi er meget tilfredse med udseendet og kvaliteten deraf.” – Rebecca Bruun, Logistics Manager, Kopenhagen Fur