• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Glæd kollegerne med gaver fra Lomax

Senest opdateret 20. november 2019

Gaver fra Lomax
Få 3 tips til hvordan gaverne fra Lomax kan glæde alle i firmaet.

Har I også løbende modtaget gaver fra Lomax, når I køber ind til virksomheden? Eller måske været så heldige at vinde i en af vores mange konkurrencer? Vi får ofte tilbagemeldinger fra vores kunder med gode forslag til, hvordan man i virksomheden kan give flest mulige medarbejdere glæde af de gaver, som man fx gennem et helt år har modtaget fra Lomax, når man har handlet til virksomheden.

Lomax' gavekoncept er rigtig populært hos virksomhederne!

Lomax forærer nemlig ofte en kampagnegave, når man handler som virksomhed og opfylder betingelserne. Der er som regel et krav om, at man handler for et bestemt beløb for at kunne få gaven med sit køb. Dette beløb og gavens værdi kan være forskellig fra kampagne til kampagne.

Måske har I tænkt de samme tanker: "Hvad kan vi gøre for, at flest mulige medarbejdere får del i gaverne fra Lomax?

Vi vil gerne dele 3 gode tips fra vores kunder med jer til hvordan I netop kan gøre gaverne til en fælles glæde.

1. Bingo

Fredag eftermiddag kan man som medarbejder føle en vis træthed og have svært ved at komme i gang med arbejdet igen. Hvad med at glæde dine kollegaer og tage et spil bingo om gaverne fra Lomax, som i har samlet ind?

Det kan eksempelvis bare være et enkelt spil, mens I drikker en kop kaffe med et stykke "fredagskage" til. En rigtig god måde at have det sjovt sammen på - samtidig med at gaverne kan blive delt på en både hyggelig og retfærdig måde.

2. Julelotteri eller pakkeleg 

En anden kombination af socialt samvær og spil er at lave et lotteri ved årets julefrokost, hvor alle er samlet. Helt enkelt kan I lave en række tal, som man skal have for at vinde en pakke. En lidt "skarpere" udgave kan være en salgskonkurrence over længere tid, hvor den medarbejder, der sælger mest i virksomheden vinder en gave.

Et alternativ til julelotteriet er pakkelegen, hvor alle gaverne placeres pænt indpakket på et bord, hvorefter man spiller terninger om pakkerne. En sekser på terningen giver ret til at tage en pakke. Der spilles på tid, og når tiden udløber, må man beholde den eller de pakker, man har foran sig. I kan variere pakkelegen ved at tage endnu en runde, hvor man, når man slår en sekser, må "kapre" en pakke fra en kollega - igen på tid.

3. Tip en 13’er

I kan også vælge en traditionel, men populær aktivitet: Tip en 13’er. Lav 13 spørgsmål om virksomheden og få medarbejderne til at svare på dem. Del gerne medarbejderne op i hold, hvis I er mange, og lad de forskellige hold dyste mod hinanden. Det hold, som har flest rigtige svar, vinder gaverne.

Bonusinfo: Lomax' gavekoncept gælder kun for virksomheder. Derfor skal du være oprettet med et CVR-nummer for at kunne modtage kampagnegaver med dit køb