• Fri fragt over 400 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering / Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot
Drillenisse

Gode råd til julestemning på arbejdspladsen

Julen er hjerternes fest og højsæson for hygge og samvær. December er derfor en oplagt måned at sætte fokus på at skabe god stemning og på at vedligeholde de gode relationer på jobbet. Men de gode intentioner om sociale arrangementer og julehygge med kollegerne drukner ofte i juleræs og travlhed, fordi årets opgaver skal afsluttes, inden året er omme. Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan hjælpe den gode julestemning lidt på vej på din arbejdsplads.

Senest opdateret 26. oktober 2020

1. Julepynt

Hvis der er noget, der kan skabe julestemning, så er det julepynt! Gå derfor bare lidt amok med julehjerterne og guirlanderne i december. Arrangér f.eks. en oppyntningsdag i starten af december, hvor I mødes over gløgg og æbleskiver og pynter kontoret op. I kunne endda, hvis tiden tillader det, arrangere en konkurrence mellem afdelingerne, hvor dem med den flotteste oppyntning vinder. Eller en konkurrence, hvor medarbejderen, der folder det flotteste julehjerte kåres. Hvis I ikke vil folde julehjerterne selv, har Lomax et stort udvalg af julepynt.

2. Nissevenner

En decembertradition, der kan give mange gode grin, er en nisseordning, hvor I er nisser for hinanden. Det går i al sin enkelthed ud på at overraske den kollega, man er nisse for med enten drilske eller søde ting. Det kunne f.eks. være, at man pakker sin kollegas skrivebord, computer og telefon ind i gavepapir, sætter tape under musen, så den sidder fast på bordet, efterlader en lille pose pebernødder i jakkelommen eller dekorerer skrivebordet med kravlenisser. Det er kun fantasien, der sætter grænser - men husk, at du ikke skal gøre noget, du selv ikke ville bryde dig om, at din nisse gjorde mod dig.3. Juletræsfest

Juleoppyntningsdagen kan udvides til en juletræsfest, hvor der er mulighed for at invitere den bedre halvdel, børn eller børnebørn med. Her kan der være forskellige arrangementer i løbet af dagen såsom klippe-klistreworkshop, besøg af julemanden, gløgg og småkager, og så skal virksomhedens juletræ selvfølgelig tændes.

4. Julegodter

Hvis ikke I synes, at en nisseordning er passende, kunne I i stedet skiftes til at være den gavmilde nisse, der har ansvaret for at medbringe julegodter. I kan f.eks. dele ud af eget julebag, mandariner, konfekt eller andre lækkerier.

5. De små detaljer gør forskellen!

Sommetider er det de små detaljer, der gør den store forskel. I kan starte dagen med at samles til lidt morgenmad og synge en julesang. Eller I kan pynte op med juleservietter til frokosten. Eller hvad med at møde lidt tidligere på Luciadag og tænde op med stearinlys, inden kollegerne møder ind?