• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
 •  |  Dag til dag-levering
 •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Find en god kontorstol til dårlig ryg

Senest opdateret 04. december 2023

Grafik viser forkert arbejdsstilling, når der ikke bruges god kontorstol til dårlig ryg

Den bedste kontorstol er den, der kan supportere hele din krop gennem en lang arbejdsdag. En god kontorstol kan forebygge dårlig ryg, dårlig lænd og endda dårlig nakke, hvis ikke den er indstillet ordentligt. Hos Lomax hjælper vi dig med at forstå vigtigheden af en god stol – uanset om du er på kontoret eller derhjemme.

Sid bedre i en ergonomisk stol

En ergonomisk kontorstol kan hurtigt blive din bedste ven, hvis du døjer med kontinuerlige rygproblemer. Disse stole er skabt med henblik på at tilpasse sig din krop og give dig den nødvendige støtte på en naturlig måde. Ved at tilbyde den korrekte støtte til din ryg mindsker de belastningen på rygmusklerne.

Derudover gør en ergonomisk kontorstol det muligt for dig at sidde behageligt i længere perioder, hvilket er afgørende for dig, der arbejder på kontor. Behagelige stole resulterer i mindre træthed og færre smerter, hvilket kan øge både din produktivitet og dit velvære.

Når du investerer i en ergonomisk kontorstol, investerer du i din egen komfort og sundhed. Det er en investering, der uden tvivl vil betale sig i form af øget trivsel og forbedret arbejdseffektivitet. Tøv ikke med at give din ryg den støtte, den behøver, med en ergonomisk kontorstol, og mærk selv den positive indvirkning på din daglige arbejdsrutine.

Grafik viser en god kontorstol til dårlig ryg

4 tips til at vælge en god og ergonomisk kontorstol

Der er mange spørgsmål, du kan stille dig selv, når du skal vælge den ideelle kontorstol til dit behov. Den bedste ergonomiske kontorstol er ikke nødvendigvis den samme for alle, og det er vigtigt, at du prioriterer de rette funktioner, inden du køber. Følg de 4 tips her, når du skal have ny kontorstol:

 • Beslut dig for, om du har krav til specifikke funktioner Det kunne være justerbar lændestøtte, justerbare armlæn eller krav til stolens ryg.
 • Vurder, i hvor høj grad du har behov for at tilpasse stolen.
 • Overvej, om stolens sæde skal være blødt eller fast
 • Læs eventuelt en ergonomisk-kontorstol-test på nettet
 • Grafik viser tre bud på gode kontorstole til dårlige ryg

  Udover de praktiske aspekter bør du også vælge en stol med et design, der tiltaler dig. At sidde i en stol med et flot design kan være motiverende, og det kan samtidig give dig en følelse af både glæde og motivation, som du omsætter til effektivt arbejde.

  Med disse simple tips er der ikke lang vej til en ergonomisk stol, der vil tjene dig godt i hverdagens arbejde. Hvis du kan bruge disse tips, er vi derfor sikre på, at du også vil kunne lide vores andre guides og tips omkring ergonomi på arbejdspladsen.

  Køb ergonomiske kontorstole her

  Udfører du meget stillesiddende arbejde, og har du brug for en kontorstol med mange indstillingsmuligheder? Hos Lomax finder du praktiske kontorstole, der hurtigt kan gøre din hverdag mere behagelige. Vi har løsninger fra anerkendte brands, der altid designer deres stole med komfort og ergonomi for øje.

  Hvis du dagligt bruger mange timer på at sidde ned, bør du bestemt ikke gå på kompromis med din kontorstol. I udvalget hos Lomax finder du også tilbehør som eksempelvis underlag til kontorstole, tilbehør til stole og smarte fodstøtter, der tillader dig at opretholde en sund siddeposition gennem din arbejdsdag.

  Grafik viser fodstøtte som supplement til god kontorstol til dårlig ryg

  Savner du god ergonomi? Få hjælp til din indretning

  Mangler du komfort i hverdagen, og vil du have en ordentlig kontorstol? Udfyld formularen nedenfor, og få et tilbud på indretning af kontoret.

  Der er sket en fejl!

  Tak for din henvendelse - vi vender snart tilbage!

  Navn skal udfyldes.
  Skriv venligst den korrekte e-mail.
  Feltet skal udfyldes korrekt.
  ×

  Bliv klogere på ergonomi