• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Forebyg museskader med en RollerMouse

Senest opdateret 29. januar 2020

Kvinde bruger RollerMouse
Læs her hvordan du kan undgå museskader med en ergonomisk RollerMouse. Supergodt alternativ til dig, der arbejder mange timer ved skærmen hver dag

Arbejder du mange timer med en mus om dagen? Så er den ergonomiske RollerMouse måske et godt alternativ til den traditionelle mus på dit skrivebord. Med en RollerMouse kan du undgå de skader i f.eks. arme og skuldre, som mange får, når laver den typiske fejl: hele tiden at række ud og bruge musen ved siden af tastaturet.

”Jeg havde sværget, at jeg aldrig skulle bruge sådan en! ” siger Jannie, der arbejder i Lomax’ onlineteam og sidder ved skærmen det meste af arbejdsdagen. ”Men jeg havde ondt i min skulder og ryg, og det har faktisk hjulpet med en RollerMouse”.

Derfor er RollerMouse en fordel

Som bruger kan du slappe mere af i arme, håndled og skulder/ryg, fordi armene kan forblive i en naturlig fremadrettet position foran skærmen – uden at du belaster den ene arm og skulder i en anstrengende vinkel ud fra kroppen, som man ofte gør, når man arbejder med en mus ved siden af sit tastatur.

Tip:

 Sæt din mus foran tastaturet, som branchemilijørådet BAR kontor anbefaler, hvis du stadig foretrækker den traditionelle mus.

Er den ligeså præcis som en god mus?

Ja, en RollerMouse har en speciel sensorteknik indbygget i rullestaven i midten, som gør den nøjagtig på skærmen, når du arbejder.

”Den er ligeså hurtig og effektiv som musen, når man først har vænnet sig til den”, fortæller Jannie, der hver dag skal være meget præcis, når hun håndterer masser af data og flytter rundt på tal i store Excel-ark.

Museskader

Indstil dine egne smarte funktioner på rullestaven

På RollerMousen er den traditionelle mus erstattet af rullestaven i midten, hvor du venstreklikker og kan flytte cursoren op og ned eller fra side til side. Alt sammen med helt små bevægelser.

Du sætter RollerMousen til din pc med et USB-kabel og indstiller knapperne, så deres funktion passer til det, du har brug for, når du arbejder.

RollerMouse Pro3 har 8 knapper og 5 programmerbare knapper, f.eks. funktionerne kopier/sæt ind og one touch dobbeltklik. Du kan også nemt indstille cursorens hastighed og klikfølsomhed, som du kender det fra en almindelig mus.

En anden mulighed er den lidt dyrere RollerMouse Red Plus med bredere rullestav, og hvor du har hele 5 cursorhastigheder at vælge imellem.

Ekstra støtte til underarmene

Vi kan anbefale ekstra håndledsstøtte eller underarmsstøtte, der kan sættes fast på bordet og passer til f.eks. RollerMouse Red.

Ekstra tip:

Husk at holde pauser i løbet af dagen, hvor du bevæger dine hænder og arme.