• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Sådan får du energivenligt julelys udendørs

Senest opdateret 09. juni 2023

Energivenligt julelys
Julen er lige om hjørnet, og det er snart tid til at pynte op. Skab ekstra julehygge på kontoret i den mørke tid med smukke lyskæder uden høje elregninger.

Bryd mørket med LED-julebelysning udendørs

Vinteren er en mørk tid, og traditionen med lyskæder udenfor har i mange år givet ekstra hygge. Udendørs julebelysning kommer i mange former og opsætninger, og du har mulighed for at dekorere både træer, buske, facader og meget mere. 

Desværre sætter udendørs lyset også et tungt præg på din elregning. Det gælder især, hvis dine julelys er af ældre dato. De har nemlig traditionelle pærer, som bruger meget strøm.

Moderne LED-lyskæder bruger op til 80% mindre strøm. Og det har stor betydning for forbruget. Hvis du skal lyse udendørsarealerne op i mørket, er der altså ingen tvivl om, at de gamle lyskæder skal ud og erstattes med energivenlige LED-lyskæder.

Julebelysning udendørs

Spar på strømmen med udendørs julelys på batteri

I år er der ekstra fokus på energiforbruget, og mange virksomheder vælger at spare det væk. Heldigvis er der mulighed for alternativer, så I stadig kan få hyggeligt lys på jeres udendørsarealer.

Med en batteridreven lyskæde kan du sætte lys på buske og træer, helt uden brug af strømstik. Lyskæder, der drives af batterier, har en indbygget timer. Det betyder, at lyset automatisk kan tænde og slukke i et bestemt tidsinterval. På den måde sikrer du, at lyskæden kun er tændt, når der er brug for den.

Julelys, der drives af AA-batterier, har en lang levetid. Du behøver derfor ikke at skifte batterier hele tiden for at holde lyset i gang. Så er du sikret, at din julebelysning udendørs er økonomisk i brug hele vinteren.

Opsætning af firmajulelys

Inspiration til opsætning af firmajulelys

Der findes mange forskellige julelys og endnu flere måder at sætte dem op på. Herunder får du inspiration til, hvordan du kan sætte firmajulelys op i din virksomhed: 

  • Dekorer din facade langs hovedindgangen og rundt om hoveddøren
  • Snog kæderne rundt om nedløbsrør
  • Pynt træer og buske med lysnet
  • Brug julelys til flagstangen
  • Sæt lystræer op udendørs
  • Opsæt et pyntet juletræ med en lyskæde i receptionen/indgangen

I virkeligheden er det kun din egen fantasi der sætter grænser, når du skal pynte virksomheden op til jul. Du kan med fordel inddrage dine medarbejdere som helt sikkert har gode idéer til, hvordan I kan lyse jeres virksomhed op.

Skab hygge på kontoret med julelys indendørs

Julebelysning er ikke kun til udendørs brug. Det kan også skabe en god stemning på kontoret, i frokoststuen eller andre opholdssteder i firmaet. 

Du kan f.eks. opsætte søde lysdekorationer, som er på batteri. Hæng dem langs vinduerne, og få julestemningen helt i top. Du kan også dekorere vindueskarmen med flot julepynt med LED-lys.

Julelys på kontoret

Brug sikre LED-lys i jeres juledekorationer

Smukke juledekorationer med levende lys er indbegrebet af dansk jul. Men på kontoret kan det godt være problematisk med tør gran og levende lys. Det har vi en god løsning på, så du kan undgå brandfare på kontoret, uden du går på kompromis med hyggen.

Erstat det klassiske kalenderlys med et LED-kalenderlys i jeres juledekoration. Lysene kører på batteri, og I skal ikke bekymre jer om nedbrændte juledekorationer. LED-lysene kan sættes direkte i juledekorationen og tændes/slukkes nemt med en fjernbetjening.

Ofte stillede spørgsmål om julelys

Hvordan hænger man julelys op?

Der er flere måder at hænge julelys op, og det kommer helt an på den lyskæde, du skal hænge op. Hvis du har en almindelig klassisk lang kæde med julelys, kan du sætte den rundt om træer og buske. Du kan også bruge en julekæde langs vinduer og døre.

Hvis du køber et lysnet, skal du blot placere nettet hen over busken. Så er den klar til at lyse jeres udendørsarealer op.

Kan julelys på batteri bruges udendørs?

Ligesom med almindelige lyskæder, kan man få lyskæder til både indendørs og udendørs brug. Tjek altid i varens beskrivelse og instruktion, for at se om kæden med batteri kan bruges udendørs.

Hvornår sætter man julelys op?

Der er ikke specifikke regler for, hvornår lyskæder skal sættes op og tages ned igen. Man kan f.eks. følge julen og opsætte dem omkring 1. søndag i advent, og tage dem ned igen lige efter nytår. Nogen vælger at have dem opsat endnu længere for at skabe lys i en mørk tid. 

Hvad er reglerne for julebelysning?

Når du opsætter lyskæder og julebelysning på din ejendom, må du ikke være til gene for naboerne. Det er derfor en god idé at have en timer på julelyset, så det er slukket om natten. Så sparer du også på strømmen.

Måske er du også interesseret i