• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Vælg den rigtige kuglepen til jobbet

Senest opdateret 19. februar 2020

Lomax kuglepen
Læs her hvordan du vælger den rigtige pen til jobbet. Få tip om kuglepenne, fiberpenne, gelpenne og rollerpenne. Vælg den rigtige til opgaven.

Kuglepenne findes i mange forskellige udgaver og funktioner. F.eks. er der miljøvenlige kuglepenne fremstillet af genanvendt plast, kuglepenne med behageligt gummigreb, der er gode at holde på eller penne med supergrip for bedre fingergreb. Du kan også vælge mellem ergonomiske kuglepenne eller en Stylus kuglepen, som du både kan bruge på din touchscreen og som almindelig kuglepen.

Vi kan anbefale, at du vælger en traditionel kuglepen, hvis du bruger pennen hver dag. Den traditionelle kuglepen har oliebaseret blæk, som medvirker til, at du kan skrive letflydende med en jævn skrift og gør, at du kan bruge kuglepennen i længere tid uden at blive træt i hånden.

Populære producenter af kuglepenne er bl.a. Pilot, Stabilo, BIC og Uniball. Du kan også købe eksklusive kuglepenne fra Cross, Parker og Staedtler Premium.


Fiberpennen er til dig, der sætter pris på præcision

Fiberpenne har vandbaseret blæk, der giver flotte klare farver og en fremragende dækkeevne. Fiberpenne har en fjedrende spids. Spidsen tilpasses efter skriften og trykket, så den føles ekstra behagelig at skrive med. Fiberpennen er velegnet til dig, der lægger vægt på detaljen, uanset om du bruger pennen som skriveredskab eller til farvelægning.


Gelpenne er til dig, der skriver meget

Gelpenne er til dig, der vil skrive uden større kraftanstrengelser og samtidig have en behagelig skrivefornemmelse. Gelpenne har en silkeblød skrivekomfort og glidende skrift, idet pennen indeholder en flydende blæktype, der glider hen over papiret. Gelpennens farve er stærk og lysægte.

Gelpennen er et godt alternativ til kuglepennen for dig, der hurtigt bliver øm i hånden, især hvis du skal trykke hårdt for at skriften kan ses.


Rollerpennen er en genial videreudvikling af kuglepennen

Er du til et mere eksklusivt look, som en fyldepen giver, men har behov for kuglepennens bekvemmelighed, så skal du vælge en rollerpen. Rollerpennen er en mellemting mellem kuglepen og fyldepen, da den indeholder vandbaseret blæk, der giver den glatte letflydende skrift som fyldepennen, men rollerpennen har en tip som en kuglepen, som gør, at du uden problem kan skrive hele dagen.

Rollerpennen er ofte det optimale valg, hvis man er venstrehåndet, fordi blækket tørrer hurtigt. Der findes et stort udvalg af rollerpenne i god kvalitet. Vælg mellem rollerpenne i mange farver, der kan skrive med bred eller smal streg og med vandfast eller sletbar blæk.


Min favorit

Min egen favoritpen er fiberpennen, da jeg synes, den skriver flydende og let på papiret. Derudover skriver pennen tyndt, flot og ensartet fra start til slut. Fiberpennene fås også i mange flotte friske farver, og når jeg laver notater på jobbet, er det let at holde styr på dagsordenen, fordi jeg nemt kan markere og organisere info, f.eks. i forskellige farver.